Connect with us

POLITICĂ

Curat ghinion! Dezinfecție, tot de mântuială la Țicleni

Postat acum

on

A făcut dezinfecție pe străzi cu tractorul de ierbicidat, fără echipament de protecție, și a încasat o amendă de 10.000 de lei de la DSP Gorj. I s-a întâmplat primarului de Țicleni, Radu Constantin, care a decis săptămâna trecută să bage totuși mâna în buzunarul public ca să plătească o firmă de profil pentru dezinfecția arterelor din oraș. Dar, ca un făcut, nici firma plătită nu s-a dat peste cap să facă o treabă ca la carte, personalul firmei fiind văzut de localnici prestând doar cu o parte din echipamentul de protecție. Localnicii au sesizat aspectul considerând că edilul PSD nu a fost suficient de abil să ia măsuri cu firma care a venit să spele rușinea de pe obrazul primăriei PSD, doar cu apă chioară?!

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Înorat
06:3820:14 EEST
Se simt: 9°C
Vânt : 5km/h SE
Umiditate : 43%
Presiunea aerului: 1018.96mbar
Indexul UV: 3
SunLuniMarți
8/4°C
13/5°C
16/4°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR