Connect with us

ACTUALITATE

Cum scapi de electrocasnicele vechi, direct de acasă

Postat acum

on

Gorjenii pot scăpa de electrocasnicele vechi din gospodării. Acestea vor fi colectate direct de la domiciliu, în cadrul unei campanii ce se desfășoară la nivel național și în care pot să se înscrie atât primăriile, cât și persoanele fizice. Acestea din urmă vor primi tichete valorice, pentru electrocasnicele pe care le aruncă. “La sfârșitul acestei luni vom începe o nouă campanie de colectare a electrocasnicelor vechi (DEE-uri) în județul Gorj, alături de partenerii noștri de la Asociația Environ. Primăriile încă mai au posibilitatea să se înscrie, pentru a putea participa la această campanie, până pe data de 15.05.2021, prin transmiterea unei scrisori de intenție la adresa de mail [email protected] Menționăm faptul că personale care vor participa la această campanie, și vor renunța la electrocasnicele vechi, vor primi tichete valorice”, a anunțat Luis Popa, director în cadrul Consiliului Județean Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR