Connect with us

EVENIMENTE

Cum rezolvă prefectul aglomerația din Rânca. Program de urcare

Postat acum

pe

Prefectul Cosmin Pistol a convocat primarii din Novaci și Baia de Fier, dar și șefii instituțiilor de ordine, pentru a găsi soluții la aglomerația din Rânca. După îndelungi discuții, concluzia a fost că sunt prea multe mașini care urcă în stațiune, neexistând locuri de parcare, care să le preia. Pentru a rezolva în parte problema, s-a ajuns la compromisul de a face un program pentru a se urca și coborî din stațiune, dar și să se închidă accesul în Rânca, atunci când stațiunea se aglomerează și cozile depășesc limitele stațiunii. “Vom institui anumite filtre în puncte strategice. Mă refer aici la zona Bengești și zona Bumbești Pițic, în zona drumului care vine de la Crasna spre Novaci, pentru a informa șoferii despre condițiile de trafic din timp. Participanții la trafic vor ști din timp la ce să se aștepte. De asemenea, la intrare în Rânca vor fi efective suplimentare, care vor gestiona traficul așa cum trebuie. Se va sistematiza și chiar se va restricționa traficul atunci când lucrurile se vor bloca în Rânca. Da, poate că turiștii nu vor fi mulțumiți de aceste măsuri, dar, așa cum știți, infrastructura are o limită și nu suportă în momentul de față un număr atât de mare de mașini. Din acest motiv am cerut să se urce și să se coboare în anumite intervale orare, încât să sistematizăm și să fluidizăm traficul. Cele două primării din Baia de Fier și Novaci caută să identifice soluții și pentru amenajarea de parcări”, a spus prefectul Cosmin Pistol, după discuțiile referitoare la aglomerația din Rânca.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Alți trei angajați ai Spitalului Tg Jiu, depistați cu Covid

Postat acum

pe

Trei angajați ai Spitalului Județean din Târgu Jiu au fost depistați pozitiv cu Coronavirus. În week-end, peste 100 de persoane au fost testate pozitiv, în cadreul laboratoarelor de la Târgu Jiu, se arată într-un comunicat emis de conducerea Spitalului Județean. „În perioada 26.02-28.02.2021 au fost efectuate 323 testări dintre care 102 rezultate au fost pozitive şi 168 negative Situaţia personalului angajat la SJU Tg-Jiu infectat cu SARS CoV-2 se prezintă după cum urmează: 3 angajaţi pozitivi (în ultimele 14 zile)”, se arată în comunicatul de presă emis de conducerea Spitalului Târgu Jiu.

Continuă să citești

EVENIMENTE

Când intră Târgu Jiul în scenariul roșu

Postat acum

pe

Municipiul Târgu Jiu riscă să intre din nou în scenariul roșu. Prefectul Cosmin Pistol a afirmat, azi, că este posibil să fie luate măsuri radicale, îm următoarea săprămână, măsuri ce înseamnă noi restricții și închiderea restaurantelor.„Din păcate la nivel de județ Gorj și la nivel de Municipiu cazurile sunt în creștere. Înregistrăm un indice de incidență de 2,71 la nivel de municipiu și 1,68 la nivel de județ. Cazurile sunt în creștere, ne așteptăm ca în perioada următoare, la cum evoluează lucrurile, situația să depășească 3 la mie de locuitori, ceea ce presupune, din nou, închiderea restaurantelor,cafenelelor, sălilor de jocuri de noroc, teatrelor, lucru care nu este tocmai îmbucurător pentru mediul privat”, a declarat prefectul Pistol.

Continuă să citești

EVENIMENTE

Accident cu descarcerare la Răchiți!

Postat acum

pe

Un eveniment rutier, pe fondul vitezei, a avut loc în urmă cu puțin timp la Răchiți.

La fața locului a ajuns și echipajul de descarcerare al ISU Gorj, o ambulanță și un echipaj de poliție. Nu se cunoaște, deocamdată, numărul victimelor.

Continuă să citești

Târgu Jiu
12°
Însorit
07:0418:14 EET
Se simt: 11°C
Vânt : 14km/h NNW
Umiditate : 38%
Presiunea aerului: 1028.11mbar
Indexul UV: 2
MarțiMiercuriJoi
13/1°C
15/0°C
16/0°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI