Connect with us

EVENIMENTE

Cum rezolvă prefectul aglomerația din Rânca. Program de urcare

Postat acum

on

Prefectul Cosmin Pistol a convocat primarii din Novaci și Baia de Fier, dar și șefii instituțiilor de ordine, pentru a găsi soluții la aglomerația din Rânca. După îndelungi discuții, concluzia a fost că sunt prea multe mașini care urcă în stațiune, neexistând locuri de parcare, care să le preia. Pentru a rezolva în parte problema, s-a ajuns la compromisul de a face un program pentru a se urca și coborî din stațiune, dar și să se închidă accesul în Rânca, atunci când stațiunea se aglomerează și cozile depășesc limitele stațiunii. “Vom institui anumite filtre în puncte strategice. Mă refer aici la zona Bengești și zona Bumbești Pițic, în zona drumului care vine de la Crasna spre Novaci, pentru a informa șoferii despre condițiile de trafic din timp. Participanții la trafic vor ști din timp la ce să se aștepte. De asemenea, la intrare în Rânca vor fi efective suplimentare, care vor gestiona traficul așa cum trebuie. Se va sistematiza și chiar se va restricționa traficul atunci când lucrurile se vor bloca în Rânca. Da, poate că turiștii nu vor fi mulțumiți de aceste măsuri, dar, așa cum știți, infrastructura are o limită și nu suportă în momentul de față un număr atât de mare de mașini. Din acest motiv am cerut să se urce și să se coboare în anumite intervale orare, încât să sistematizăm și să fluidizăm traficul. Cele două primării din Baia de Fier și Novaci caută să identifice soluții și pentru amenajarea de parcări”, a spus prefectul Cosmin Pistol, după discuțiile referitoare la aglomerația din Rânca.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

ACUM: Polițiștii din Turceni fac percheziții în Ploiești

Postat acum

on

De către

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Bănuiții ar fi utilizat o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme. Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii. Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Târgu Jiu: Accident cu o ambulanță privată!

Postat acum

on

De către

O ambulanță privată care transporta pacienți la dializa a fost implicată într-un accident care a avut loc astăzi în Târgu Jiu, pe strada 23 August, colt cu Sadoveanu. Nu s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

A lovit o căruță la Cornești, accident cu victime

Postat acum

on

De către

Un accident cu cinci victime a avut loc în această seară pe raza comunei Bălești, la Cornești.

Martorii susțin că sunt victime multiple, rănite ușor, și indică drept vinovat căruțașul care circula noaptea fără triunghi reflectorizant.

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Bălești în care au fost implicate două autovehicule și o căruță. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj precum si 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj”, transmite ISU Gorj.

„5 persoane (3 femei si 2 bărbați cu vârste cuprinse între 46 si 53 de ani) au necesitat îngrijiri medicale în urma accidentului, iar 4 au fost transportate la spital. Toate victimele sunt conștiente”, a transmis ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR