Connect with us

MONDEN

Cum arăta un șef din Gorj în urmă cu 35 de ani

Postat acum

on

Unul dintre șefii de instituții din județul Gorj s-a schimbat major din punct de vedere fizic în ultimii 35 de ani. Diferențele nu sunt totuși atât de mari și acesta poate fi recunoscut ușor într-o fotografie. Identic este entuziasmul care îl caracterizează și în prezent. Sabin Cornoiu, șeful Salvamont Gorj și președintele Salvamont România, a fost imortalizat într-o fotografie la Rânca în anul 1988, alături de alți iubitori ai muntelui și viitori specialiști în salvare montană.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Un medic își vinde casa cu 295.000 euro. O cumpărase cu 310.000

Postat acum

on

De către

Un medic de la Spitalul Județean Târgu Jiu și-a scos la vânzare vila, pe care a achiziționat-o în cartierul Bicaz, un cartier cu case foarte scumpe, din imediata apropiere a centrului municipiului. Zona este recunoscută pentru opulența afișată de proprietarii imobilelor de pe malul Jiului.
Doctorul cardiolog Alin Feraru a pus în vânzare construcția, destul de generoasă ca spațiu, folosind rețelele de socializare, pentru reclama care speră să-i aducă un cumpărător cu suficienți bani, ca să-i ofere suma, la care cetățenii de rând nici nu pot visa. Casa este formată din parter și etaj, însă curtea este una destul de mică.
Prețul cerut de medic este de 295.000 de euro, deși a cumpărat clădirea, pe care acum a scos-o la vânzare, cu 310.000 de euro.

Continuă să citeşti

MONDEN

Răzvan de la Insula Iubirii, pe 8 septembrie, pune muzică la Caractere Garden!

Postat acum

on

De către

Răzvan The DJ, devenit foarte cunoscut după participarea sa la showul de televiziune „Insula Iubirii”, vine în câteva zile în Gorj. Practic, Răzvan va pune muzica la Caractere Garden, pe data de 8 septembrie. Răzvan și-a anunțat, deja, prezența la Târgu Jiu, pe rețele de socializare.

Continuă să citeşti

MONDEN

Unde-și petrece vacanța un fost membru al CS de la CEO

Postat acum

on

De către

Fostul membru al Consiliului de Supraveghere de la Complexul Energetic Oltenia, Gabriel Giorgi, se află în vacanță, în Vechea Eladă. Alături de soție și fiică, Giorgi a postat fotografii, din zonele vizitate. „Pe tărâmul regilor greci, acasă la regele Agamemnon! Cetatea Micene!”, este unul din comentariile ce însoțesc fotografiile, în care imortalizează locurile pe care le bifează, în vacanță.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR