Connect with us

COMUNITATE

Cultivi usturoi? Statul îți dă bani

Postat acum

on

Gorjenii care vor să cultive usturoi pot primi bani de la stat, ca sprijin. Reprezentanții Direcției Agricole Gorj spun că măsura a fost acordată și anul trecut, însă au fost foarte puțini agricultori care au accesat-o. Condiția este ca cei care cultiva usturoi să depună cereri pentru finanțare. “A fost postată în dezbatere publică, pe site-ul Ministerului Agriculturii, HG privind acordarea ajutorului de minimis pentru cultura de usturoi. Suma totală este de 3,8 milioane euro, ce se va distribui tuturor cultivatorilor. Anul trecut au fost înscriși șapte cultivatori, anul trecut sperăm să fie cel puțin 20 de cultivatori”, a declarat Valentin Priporeanu, directorul Direcției Agricole Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Mii de spectatori, la concertul lui Smiley, din centrul Târgu Jiului

Postat acum

on

De către

Mii de persoane s-au adunat, aseară, în centrul municipiului Târgu Jiu, unde cunoscutul interpret Smiley a susținut un concert. Piața Prefecturii s-a umplut de fani, în special tineri, care au cântat și au dansat în timpul show-ului. Artistul a urcat pe scenă în jurul orei 22:00 și a încins atmosfera din centrul orașului. La Târgu Jiu va concerta și Andra, care va ajunge în orașul nstru în week-end.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Smiley cântă în această seară, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Smiley va concerta, în această seară, la Târgu Jiu. Spectacolul se desfășoară în aer liber, în centrul municipiului. „Ne îndreptăm către un moment mult așteptat de tineri: concertul lui Smiley. Acesta începe la ora 22:00 și va fi precedat de „Miss Boboc 2022”, de la ora 19:00, un eveniment dedicat liceenilor, tot în Piața Prefecturii”, au transmis reprezentanții municipalității.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

PER Gorj organizează un spectacol caritabil pentru elevul David, bolnav de cancer

Postat acum

on

De către

Reprezentanții Partidului Ecologist Gorj organizează, pe 8 iunie un spectacol caritabil pentru David Mărăcine, elevul de clasa a IX-a de la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu. Acesta a fost diagnosticat, înainte de Paște, cu Sarcom Ewing, un cancer al osului, iar acum are nevoie de o operație foarte costisitoare și de un tratament postoperator pe care familia nu și-l permite.

Președintele PER Gorj, Dan Miroiu, a precizat că în jur de 25 de artiști vor urca pe scenă, la acest spectacol caritabil, iar banii astfel colectați vor ajunge la acest adolescent bolnav.

Cine vrea sa îl ajute pe David poate dona orice suma in acest cont:

IBAN: RO75INGB0000999911863631

Titular cont: Loredana Larisa Branzan

SWIFT: INGBROBU

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR