Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Cu ce propuneri de membri asociați vine Condescu: Cu fiul lui Golea, cu angajata clubului, cu maseorul și cu doi funcționari ai primăriei

Postat acum

on

Marin Condescu a făcut propuneri, recente, pentru înlocuirea vechilor membri asociați la Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Șocant este că cei numiți fie sunt din familie, fie sunt angajați ai clubului sau fiii acestora. Condescu defilează însă și cu Cristian Săpunaru, fostul internațional de fotbal aflat în prezent la Rapid București, care s-a trezit înscris de acesta în rândul membrilor asociați, fără aprobarea acestuia.

Interesant este că Săpunaru a aflat recent de nominalizare și o contestă, mai ales că, prin aprobarea în acest organism el este obligat să renunțe la o parte din banii pe care trebuie să îi primească de la Club și chiar să aducă bani de acasă pentru funcționarea CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Acesta i-a cerut explicații lui Condescu, iar cel din urmă l-a tăiat, pur și simplu, cu pixul de pe lista în cauză, pe motiv de incompatibilitate. Condescu nu i-a oferit alte explicații lui Săpunaru care reclamă acum: fals, uz de fals și folosirea datelor cu caracter personal fără acordul său.

Săpunaru a informat atât scris, prin email, cât și telefonic pe membrii asociați de la Pandurii dar și pe lichidatorul judiciar că cererea înregistrată la Pandurii nu îi aparține, seria și numărul de pe buletin sunt altele(acesta schimbându-și între timp buletinul) iar semnătura nu îi aparține. Drept urmare, Săpunaru a anunțat că va face plângere penală împotriva lui Condescu.

De asemenea, în rândul membrilor figurează și doi salariați ai Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, fiul lui Golea, Ovidiu, Maria Miron angajată a clubului, Marin Condescu, o rudă a lui Rașoveanu Emilian, Cățelu Eugen maseorul de la Pandurii, Răzvan Denis fost fotbalist și Răzvan Stanca fostul portar de la Pandurii, care este și reprezentantul sportivilor de la masa credală.

Întrebarea este dacă Marin Condescu a luat în calcul finanțarea clubului doar cu acești salariați și cum va clarifica situația penibilă în care l-a pus pe Săpunaru. 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Efectul valiza la Primăria Drăgotești: Secretara Fineta nu mai vine de două zile la muncă!

Postat acum

on

De către

Situație de cascadorii râsului la Primăria Drăgotești, din judetul Gorj, după ce marți, primarul localității, Vili Pasare s-a trezit, în biroul său din UAT, cu doi investitori ucraineni, însoțiți de un translator. Totul se petrecea după orele amiezii, undeva in jurul orei 14.00, când cei trei bărbați, unul transportând o valiză de un metru, au trecut de secretara primarului, doamna Fineta, și au intrat la discuții cu Vili Pasare. Discuțiile au fost greoaie din cauza translatorului, dar edilul a înțeles că cei ucraineni doreau să cumpere 7,2 hectare de teren în comuna Drăgotești pentru a realiza un sat pitoresc cu specific ucrainian.

Interesant este că investitorii păreau că ar cunoaște zona și au indicat primarului un teren într-o zonă foarte bună, pretabil pentru astfel de construcții, undeva în mijlocul naturii. Terenul respectiv fusese primit de la CE Oltenia, societatea oferind comunității un teren de 46 de hectare. Bucata solicitată făcea parte din acea parcelă, fiind o oaza de apă și verdeață.

Cert este că terenul nu este ocupat în prezent dar nici nu se putea cumpăra cu banii jos de niciun investitor, indiferent că este român sau ucrainian.

Mai ceva că în Las Fierbinți! 

Discuțiile au dus în această direcție, dar primarul a refuzat categoric sa primească un milion de euro pentru terenul respectiv.

,,Am avut un dialog cu cei trei, am tot refuzat investiția încercând să explic că legislația în România nu permite astfel de tranzacții. În timpul discuție, cel care ținea valiza a deschis-o, nu știu dacă accidental sau intenționat, și am văzut maldărul de bani pe care eu îl refuzasem categoric. Am chemat-o pe Fineta, secretara mea, să explice ea cum sta treabă cu legislația. Când femeia a văzut banii a rămas șocată, de altfel nu a mai venit la serviciu de atunci”, spune, amuzat, primarul Pasare.

Acesta explica că cei trei, au fost invitați în afara sediului primăriei, au urcat în cele două mașini de ultimă generație și au părăsit comuna. Edilul nu regreta că a refuzat infuzia de bani ucraineni, dar spune că niciodată, de când este, nu a trecut printr-un astfel de eveniment și nici nu a văzut atâția bani câți erau în valiza ucrainianului.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Mașină percheziționată în Târgu Jiu, într-un dosar al Serviciului de Investigații Criminale

Postat acum

on

De către

Un autoturism aparținând unui cetățean de etnie rromă din Târgu Jiu a fost percheziționat peste o oră de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj.

Polițiștii criminaliști, mascații și jandarmi au deschis după ora 11.00, vizavi de locuința proprietarului mașinii în cauză, iar mai multe persoane, inclusiv deținătorul mașinii Audi, un bogat afacerist, au fost ridicate pentru audieri. Este vorba despre cercetări făcute într-un dosar penal instrumentat de SIC. Mașina a fost ridicată pe o platforma și mutată la IPJ.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Novaci: Și-a omorât partenerul de pahar

Postat acum

on

De către

O crimă s-a petrecut, vineri, într-o locuință din Novaci. Proprietarul care locuia singur și-a omorât prin lovituri cu un corp dur, partenerul de pahar, un bărbat de 50 de ani din Moldova. Crimă a avut loc pe fondul consumului de alcool. Făptașul, o persoană în vârstă, a ajuns după gratii pentru 30 de zile.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR