Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Criza nu oprește lucrările la unitățile de învățământ

Postat acum

on

Școlile și grădinițele din comuna Fărcășești sunt în plin proces de igienizare și modernizare. Deși este un an cu multe lipsuri financiare, iar banii nu ajung nici pentru salarii, primarul Constantin Drăgoescu spune că vrea ca unitățile de învățământ să fie gata, în acest an. „La grădinița de la Peșteana vrem să demarăm cât mai repede lucrările de reabilitare, acolo se va face și un parc de joacă pentru copii. Proiectul este de aproximativ 200.000 de lei și este suportat din bugetul local. Lucrările includ și montarea unei centrale. La grădinița Roșia Jiu se fac, de asemeni, pregătirile pentru începutul anului școlar, cu tot ceea ce impun lucrările de igienizare a unității, iar la Liceul Roșia avem un proiect pentru construirea unui grup sanitar modern. Este un an cu lipsuri, dar încercăm să aducem unitățile de învățământ la un nivel decent”, spune primarul Constantin Drăgoescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Grădiniță cu program prelungit, construită în Bălănești

Postat acum

on

De către

Autoritățile din comuna Bălănești au început construirea unei grădinițe cu program prelungit, pentru atragerea micuților pe care părinții îi duc acum la Târgu Jiu. În localitate nu există, în momentul de față, o unitate la care părinții să-și lase micuții, cât timp sunt la serviciu. Prin noua investiție, primarul Ovidiu Pungan este convins că multe familii vor opta să-și ducă copiii la grădiniță în comunitate.

Și școala gimnazială „Ion Popescu Voitești” își schimbă total aspectul. Unitatea este modernizată și reabilitată pe bani europeni, iar în curtea acesteia a fost amenajată și la o sală de sport, care se realizează prin Compania Națională de Investiții.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Primăria Țicleni concesionează baza de tractoare

Postat acum

on

De către

Primăria Țicleni concesionează baza de tractoare, care se află în domeniul privat al orașului. Caietul de sarcini cu condițiile de atribuire este disponibil la secretariatul instituției. Cei interesați de imobilul scos la mezat pot să depună oferte, până pe data de 31 mai, ora 10:00 la sediul primăriei. „Informații generale privind obiectul concesiunii, în special descrierea şi identificarea bunului care urmează să fie concesionat: Imobil Bază de tractoare Țicleni, aparținând domeniului privat al orașului Țicleni, situat în localitatea Țicleni,județul Gorj. Imobilul este compus din teren în suprafață de 5.219 mp, rețea iluminat 180 mp, C1 – remiză întreținere 363 mp, C2 – remiză prefabricate 288 mp,conform CF 38048. Concesiunea se face conform O.U.G. NR. 57/2019 și H.C.L. nr.38 din 28.04.2022”, anunță Primăria Țicleni. Costul pentru achiziția caietului de sarcini este de 250 lei și se achită la casieria instituției.

Deschiderea ofertelor se va face în data de 31 mai, la ora 14:00.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Sală nouă de sport, până la finalul anului, în Drăgotești

Postat acum

on

De către

Elevii din comuna Drăgotești vor avea sală de sport nouă, din acest an. Lucrarea, începută de o societate, va fi finalizată de o asociere de firme. Compania Națională de Investiții a dat ordinul de începere a lucrărilor, pentru o investiție ce se va realiza în satul Drăgotești al comunei. Conform actului semnat de instituția finanțatoare, acestea vor începe cu data de 4 aprilie. Termenul de finalizare a investiției este de opt luni. La finalul anului în curs, sala de sport trebuie să fie finalizată, iar școlarii vor putea să desfășoare activitățile sportive în noua sală de sport.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR