Connect with us

ACTUALITATE

Criză de medici la Salvare

Postat acum

on

Serviciu Județean de Ambulanță Gorj are, în continuare, o criză acută de medici specialiști. Managerul Tiberiu Tătaru spune că de vină pentru faptul că doctorii nu vin la salvare este și legislația, care ar trebui schimbată. Asta deoarece medicii, care pot activa la Salvare, preferă unitățile de primiri urgențe. Serviciul de Ambulanță de la Târgu Jiu mai are nevoie de încă șapte medici, care să fie angajați la unitate, pentru ca activitatea să funcționeze normal. În prezent, sunt încadrați 11 medici, dintre care doi cu jumătate de normă și doi care lucrează doar în dispecerat.
Nici alte posturi nu sunt ocupate, iar conducerea Ambulanței va organiza concursuri de angajare, în perioada următoare, pentru 3 ambulanțieri și 2 asistenți medicali.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Protest: Avocații din Baroul Gorj, cu banderole albe pe braț

Postat acum

on

De către

Instanțele din Gorj, paralizate, în această dimineață urmare a protestului avocaților din baroul județean. La instanțe se mai judeca doar urgențele, cauzele penale și ordonanțele președințiale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Criză de butelii

Postat acum

on

De către

Buteliile, cândva nelipsite din casa fiecărei familii, au ajuns la mare căutare. Gorjenii care încă folosesc acest tip de alimentare pentru aragaz au alergat, în ultimele zile, să caute un centru care încă mai are pe stoc. De la punctele din oraș, oamenii au fost direcționați către centrele din comune, în speranța că au noroc și găsesc acolo butelii. Problema a apărut în momentul în care stațiile GPL au refuzat să mai încarce recipientele goale, aduse de oameni, după tragedia de la Crevedia, care a fost urmată de controale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Ministrul Energiei, vizită în Gorj

Postat acum

on

De către

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, va veni în județul Gorj, la finalul acestei săptămâni. Burduja a fost invitat, pe 6 octombrie, la aniversarea a 40 de ani de la inaugurarea Centralei Hidroelectrice Tismana Subteran, cea mai mare unitate hidroenergetică din cadrul Complexului Cerna-Motru-Tismana, dar și pentru inaugurarea unor lucrări efectuate aici, a declarat subprefectul Mihai Istrate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK