Breaking News
Home / POLITICĂ / Crește echipa de susținători ai candidatului PSD Motru, Cosmin Morega!

Crește echipa de susținători ai candidatului PSD Motru, Cosmin Morega!

În ultima săptămână, mai multe persoane publice cu influență din zona Motru ca și consilieri locali de la alte partide politice, și-au anunțat, public, susținerea lor totală pentru candidatul PSD la scaunul de primar al municipiului, Cosmin Morega. Echipa de susținători a crescut astfel cu peste 20 de persoane care au și început campania alături de Cosmin Morega.

Printre aceste persoane care au intrat în echipa candidatului PSD Motru se numără: consilierii locali Constantin Colțatu și Petrișor Florentina, ambii de la PSRo, inginerul Romulus Modoran, inginerul Nelu Urucu, mai multe persoane din sistemul bancar, gruparea de tineri Street Glow, reprezentată de Enculescu Alexandru, cât și numeroși reprezentanți ai sistemului privat din Motru.

Respectivii spun că au trecut de partea lui Cosmin Morega deoarece cred în puterea acestuia de muncă, pentru că social-democratul este un bun gospodar, un om pentru oameni, lucru dovedit în cei 12 ani de activitate atât în cadru Direcției Publice și la Primăria Motru.

De asemenea, tot mai mulți motreni cred că alta ar fi fost dezvoltarea municipiului cu Morega primar, și aceștia arătându-și susținerea necondiționată pentru candidatul PSD, pe motiv că profilul acestuia este cel mai potrivit pentru comunitate.

Cetățenii municipiului spun, în acest context, că s-au săturat de ingineri minieri la conducerea orașului și nici nu vor să audă de candidați pensionari din rândul Poliției, cu pensii foarte mari, ori de foști șefi din minerit.

Localnicii spun că și-au dat seama că respectivii urmăresc doar interese personale ori de grup și nicidecum dezvoltarea comunității sau un trai mai bun pentru cetățeni.

Nu este un secret că, în ultimii 4 ani de zile, Motru s-a depopulat masiv ajungând într-o stare jalnică în ce privește administrarea și gospodărirea orașului și a satelor aparținătoare.

Toți spun că s-au săturat de minciuni și sunt convinși că social-democratul Cosmin Morega va reuși să câștige primăria și să redea o altă identitate localității.

One comment

  1. ORIENTARE CORECTĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *