Connect with us

POLITICĂ

Crește echipa de susținători ai candidatului PSD Motru, Cosmin Morega!

Postat acum

on

În ultima săptămână, mai multe persoane publice cu influență din zona Motru ca și consilieri locali de la alte partide politice, și-au anunțat, public, susținerea lor totală pentru candidatul PSD la scaunul de primar al municipiului, Cosmin Morega. Echipa de susținători a crescut astfel cu peste 20 de persoane care au și început campania alături de Cosmin Morega.

Printre aceste persoane care au intrat în echipa candidatului PSD Motru se numără: consilierii locali Constantin Colțatu și Petrișor Florentina, ambii de la PSRo, inginerul Romulus Modoran, inginerul Nelu Urucu, mai multe persoane din sistemul bancar, gruparea de tineri Street Glow, reprezentată de Enculescu Alexandru, cât și numeroși reprezentanți ai sistemului privat din Motru.

Respectivii spun că au trecut de partea lui Cosmin Morega deoarece cred în puterea acestuia de muncă, pentru că social-democratul este un bun gospodar, un om pentru oameni, lucru dovedit în cei 12 ani de activitate atât în cadru Direcției Publice și la Primăria Motru.

De asemenea, tot mai mulți motreni cred că alta ar fi fost dezvoltarea municipiului cu Morega primar, și aceștia arătându-și susținerea necondiționată pentru candidatul PSD, pe motiv că profilul acestuia este cel mai potrivit pentru comunitate.

Cetățenii municipiului spun, în acest context, că s-au săturat de ingineri minieri la conducerea orașului și nici nu vor să audă de candidați pensionari din rândul Poliției, cu pensii foarte mari, ori de foști șefi din minerit.

Localnicii spun că și-au dat seama că respectivii urmăresc doar interese personale ori de grup și nicidecum dezvoltarea comunității sau un trai mai bun pentru cetățeni.

Nu este un secret că, în ultimii 4 ani de zile, Motru s-a depopulat masiv ajungând într-o stare jalnică în ce privește administrarea și gospodărirea orașului și a satelor aparținătoare.

Toți spun că s-au săturat de minciuni și sunt convinși că social-democratul Cosmin Morega va reuși să câștige primăria și să redea o altă identitate localității.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Corneciu Constantin

    11 august 2020 at 07:36

    ORIENTARE CORECTĂ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!