Connect with us

ACTUALITATE

Coronavirusul face ravagii în Gorj. Încă 5 decese

Postat acum

on

În data de 16 octombrie 2021, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel:

– 1031 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată;
– 12107 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 11098 persoane vindecate, externate și la domiciliu; 449 persoane internate în spital și 560 persoane decedate.
De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate cinci decese:
– bărbat în vârstă de 56 ani- nu se cunosc comorbidități;
– femeie în vârstă de 57 ani- comorbidități: episoade depresive;
– femeie în vârstă de 69 ani- comorbidități: tulburare depresivă majoră recurentă cu simptome psihotice;
– bărbat în vârstă de 77 ani- comorbidități: hipertensiune arterială;
– femeie în vârstă de 86 ani- comorbidități: stenoză aortică, hipertensiune arterială, fibrilație atrială, angină pectorală instabilă, cardiopatie ischemică cronică și TVP (tromboză venoasă profundă) membru inferior.
De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost confirmate 134 noi cazuri de îmbolnăvire, dintr-un total de 632 teste efectuate, situația prezentându-se astfel:
– 139 teste RT- PCR efectuate:- 24 rezultate pozitive;
– 0 rezultate pozitive, la retestare.
– 115 rezultate negative;
– 493 teste rapide efectuate:- 110 rezultate pozitive;
– 383 rezultate negative.
Până astăzi, 16 octombrie 2021, ora 14.00, s-au primit 165547 doze vaccin anti-Covid și au fost administrate 156972 doze.
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Vor să scoată la concurs postul de secretar al primăriei

Postat acum

on

De către

Postul de secretar al Primăriei Albeni va fi scos la concurs. Acesta este vacant și a devenit unul absolut necesar, după ce primarul a fost arestat, iar atribuțiile acestuia au fost preluate de viceprimar. Pentru o perioadă, pe postul de secretar al localității a fost detașat șeful juriștilor din Prefectura Gorj, Liviu Diaconescu, care a revenit la instituția de la Târgu Jiu. Noul prefect de Gorj, Cristina Cilibiu, spune că se impune scoaterea la concurs a postului de secretar de la Albeni, care este vacant. În perioada următoare, se vor demara procedurile pentru organizarea concursului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR