Connect with us

POLITICĂ

Contre între primarul din Târgu Jiu și prefect

Postat acum

on

Contre între primarul din Târgu Jiu (PNL) și prefectul județului (PMP). Marcel Romanescu s-a arătat deranjat de afirmația prefectului Cosmin Pistol, de a băga municipiul în carantină. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat azi, că la atingerea pragului de patru infectări la mia de locuitori, Târgu Jiul va intra în carantină, pentru a nu scăpă situația de sub control, ca în alte localități din țară. „Iau în considerare, odată ce se va depăși indicele de patru la mie, să carantinăm municipiul Târgu Jiu. Uitați-vă ce s-a întâmplat în alte udețe, în alte reședințe de județ, unde nu s-au luat măsuri și au pierdut situația de sub control”, a declarat prefectul Cosmin Pistol.

Primarul Marcel Romanescu a ripostat pe rețeaua de socializare, unde i-a răspuns prefectului, susținând că acesta ar trebui să-l consulte, în cazul în care intenționează să ia vreo măsură suplimentară. În opinia edilului, nu se impune carantinarea orașului.  „Nu este cazul unei carantine, în acest moment, la nivelul municipiului Târgu Jiu! Nu trebuie să ne hazardăm acum cu astfel de propuneri și sper ca autoritățile județene să nu facă la un moment dat greșeala să ia o asemenea decizie fără să mă consulte în calitate de reprezentant al orașului”, a fost reacția lui Romanescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Senin
06:3920:13 EEST
Se simt: 1°C
Vânt : 0km/h W
Umiditate : 86%
Presiunea aerului: 1019.3mbar
Indexul UV: 0
VineriSâmbătăSun
13/0°C
14/6°C
9/5°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR