Connect with us

POLITICĂ

Contre între primarul din Târgu Jiu și prefect

Postat acum

on

Contre între primarul din Târgu Jiu (PNL) și prefectul județului (PMP). Marcel Romanescu s-a arătat deranjat de afirmația prefectului Cosmin Pistol, de a băga municipiul în carantină. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat azi, că la atingerea pragului de patru infectări la mia de locuitori, Târgu Jiul va intra în carantină, pentru a nu scăpă situația de sub control, ca în alte localități din țară. „Iau în considerare, odată ce se va depăși indicele de patru la mie, să carantinăm municipiul Târgu Jiu. Uitați-vă ce s-a întâmplat în alte udețe, în alte reședințe de județ, unde nu s-au luat măsuri și au pierdut situația de sub control”, a declarat prefectul Cosmin Pistol.

Primarul Marcel Romanescu a ripostat pe rețeaua de socializare, unde i-a răspuns prefectului, susținând că acesta ar trebui să-l consulte, în cazul în care intenționează să ia vreo măsură suplimentară. În opinia edilului, nu se impune carantinarea orașului.  „Nu este cazul unei carantine, în acest moment, la nivelul municipiului Târgu Jiu! Nu trebuie să ne hazardăm acum cu astfel de propuneri și sper ca autoritățile județene să nu facă la un moment dat greșeala să ia o asemenea decizie fără să mă consulte în calitate de reprezentant al orașului”, a fost reacția lui Romanescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat

Postat acum

on

De către

Zvonul vehiculat în ultimă perioadă, că administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat din funcție, s-a confirmat. Ramona Nodea, susținută de primarul Marcel Romanescu, și-a prezentat decizia în scris. A confirmat chiar primarul, la o emisiune tv. Marcel Romanescu a precizat că demisia are la bază motive personale și postul va fi vacant.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR