Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Contabila Primăriei Baia de Fier, omorâtă de concubin într-o bucătărie a casei! Bărbatul era sub tratament

Postat acum

on

Criminaliștii și un procuror sunt acum la Baia de Fier la locuința Marianei Guțu, femeia de 58 de ani, omorâtă în urmă cu o oră de concubinul său. Bărbatul din Argeș, autorul crimei sângeroase, se mutase împreună cu contabila Primăriei Baia de Fier cu patru ani în urmă, femeia fiind văduvă.

Bărbatul era văzut bine de vecini, era muncitor iar despre neînțelegeri între cei doi nu prea știa lumea. În ultimul timp însă, bărbatul aflat sub tratament, nu și-ar mai fi luat pastilele. Lipsa tratamentului psihiatric ar fi cauzat crima de astăzi, spun membrii comunității care nu își explică astfel gestul concubinului care a anunțat singur la vecini ce a făcut și tot el a așteptat că poliția să vina să vadă cum a omorat-o el pe Mariana.

Practic, bărbatul, înarmat cu un cuțit i-a tăiat gâtul acesteia, a lovit-o in zona inimii dar i-ar fi tăiat și artera femurală. Șeful Postului de Poliție din Baia de Fier, prezent la fața locului, ar fi spus că așa ceva nu a văzut de când lucrează în poliție. Femeia a fost omorâtă într-o bucătărie a casei și a fost lăsată într-o baltă de sânge.

Primarul comunei Baia de Fier confirma crimă și spune că a fost și el, anunțat de poliție, la locuința subalternei sale. Edilul confirmă că autorul crimei este concubinul femeii, acesta fiind reținut de anchetatori. „Am fost anunțat de șeful de post că Mariana a fost omorâtă. Nu îmi vine nici acum sa cred, dar am fost la locuința ei. Nu vă pot explica în cuvinte ce am văzut. Este cumplit ce s-a întâmplat. Dumnezeu să o Odihnească în Pace”, a declarat primarul Dumitru Turbăceanu.

Edilul a menționat că salariata primăriei, cu 25 de ani vechime la locul de muncă, ar fi fost abătută în ultimul timp la serviciu. „Am văzut-o abătută, la muncă, dar ea nu vorbea despre astfel de lucruri. Nu era genul care să povestească de acasă, iar despre el nici atât”, a mai menționat primarul Turbăceanu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Decizia magistraților în legătură cu bărbatul care se plimba prin centrul Târgu Jiului cu o cagulă pe față, haine de camuflaj și pistol din plastic la brâu

Postat acum

on

De către

Judecătorii au hotărât: Bărbatul care se plimba prin Târgu Jiu, echipat cu o cagulă pe față, haine de camuflaj și pistol din plastic la brâu, rămâne în arest, sub acuzația de tentativă la tâlhărie.

Magistrații Tribunalului Gorj au constatat că măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Marin Boboc, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie calificată, este legală și temeinică.  Trebuie spus că, pe 30 august a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul judecătoriei Târgu Jiu, a decis arestarea bărbatului pentru 30 de zile. Judecătorii de la Tribunalul Gorj au respins, luni, cererile lui Boboc de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau control judiciar, ca neîntemeiate.

Marin Boboc a semănat panică printre trecătorii care l-au văzut, pe 20 august a.c., prin centrul municipiului Tg-Jiu, cu o cagulă pe față, haine de camuflaj și pistol la brâu. Bărbatul a fost identificat de polițiștii locali, în zona Pieței Centrale, după ce fotografii cu acesta au apărut în presă și pe rețelele de socializare. Acesta nu mai avea asupra sa pistolul. Polițiștii locali au stabilit că era vorba de un pistol de jucărie, pe care bărbatul îl vânduse. Boboc a fost amendat cu 500 de lei pentru injurii aduse trecătorilor.

Peste doar câteva zile de la acel incident, polițiștii locali l-au prins în flagrant pe Marin Boboc în timp ce încerca să smulgă poșeta unei femei în vârstă de 68 de ani. Era ora 5,30 dimineața și nu era nimeni pe trotuarul de pe Bulevardul Republicii, din zona Comisariatului Militar Județean. Boboc a fost încătușat și dus la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, ulterior fiind reținut și, mai apoi arestat.

Femeia aflată în stare de șoc a suferit atac de panică și acuza dureri acute la nivelul șoldului, așa că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La acea dată, Boboc se afla sub control judiciar și era cercetat pentru infracţiuni de lovire, violenţe şi furt. Șirul acuzațiilor este completat acum și de o tentativă de tâlhărie.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Schimbare la Primăria Târgu Jiu: Jianu, promovat în locul lui Nodea!

Postat acum

on

De către

Grigore Jianu nu mai este secretarul Primăriei Târgu Jiu, după sentința definitivă a instanței de la București în procesul cu CNSAS. Acesta a fost promovat însă de către primarul municipiului Târgu Jiu în postul de administrator public al UAT-ului.

Postul era liber de un an, după ce a fost eliberat de către Ramona Nodea în septembrie anul trecut. Jianu nu mai putea ocupa funcția de secretar de primărie.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Incredibil! Capcane din cuie instalate într-o pădure din Gorj

Postat acum

on

Pericol de rănire gravă într-o pădure din Gorj. La Arcani, persoane necunoscute au montat capcane din cuie. Acestea îi pot pune în pericol pe cei care fac drumeții în zonă. Un tânăr a ajuns în zonă și a reușit să mai elimine din cuie.
„Mare grijă în pădurea din localitatea Arcani. Pe drumurile forestiere de acces au fost „montate cuie”. Zona este cunoscută culegătorilor de ciuperci și persoanelor care preferă plimbările în natură. Nu există nicio pancartă care să anunțe astfel de capcane sau care să interzică accesul în pădure. Singurele elemente de informaee existente sunt cele care îndeamnă la păstrarea curățeniei în pădure. Atât! Domnii care montează astfel de capcane ar trebui să fie interesați de prinderea/depistarea celor care aruncă gunoaie in padure și, mai ales, de montarea elementelor de avertizare la intrarea în pădure. Mă gândesc la faptul că o familie poate merge in pădure, la plimbare, pe acel drum forestier, cu un copilaș de 4-5 ani care, în timp ce aleargă și se bucură de natură, poate cădea peste astfel de cuie. Cine ar răspunde pentru o astfel de nenorocire? De asemenea, mă întreb dacă animalele sălbatice nu sunt afectate de astfel de practici?! Rușine celor care nu se gândesc la ce nenorociri se pot întâmpla din cauza unor astfel de practici.”, conform lui Flavius Marcău.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK