Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Contabila Primăriei Baia de Fier, omorâtă de concubin într-o bucătărie a casei! Bărbatul era sub tratament

Postat acum

on

0 Shares

Criminaliștii și un procuror sunt acum la Baia de Fier la locuința Marianei Guțu, femeia de 58 de ani, omorâtă în urmă cu o oră de concubinul său. Bărbatul din Argeș, autorul crimei sângeroase, se mutase împreună cu contabila Primăriei Baia de Fier cu patru ani în urmă, femeia fiind văduvă.

Bărbatul era văzut bine de vecini, era muncitor iar despre neînțelegeri între cei doi nu prea știa lumea. În ultimul timp însă, bărbatul aflat sub tratament, nu și-ar mai fi luat pastilele. Lipsa tratamentului psihiatric ar fi cauzat crima de astăzi, spun membrii comunității care nu își explică astfel gestul concubinului care a anunțat singur la vecini ce a făcut și tot el a așteptat că poliția să vina să vadă cum a omorat-o el pe Mariana.

Practic, bărbatul, înarmat cu un cuțit i-a tăiat gâtul acesteia, a lovit-o in zona inimii dar i-ar fi tăiat și artera femurală. Șeful Postului de Poliție din Baia de Fier, prezent la fața locului, ar fi spus că așa ceva nu a văzut de când lucrează în poliție. Femeia a fost omorâtă într-o bucătărie a casei și a fost lăsată într-o baltă de sânge.

Primarul comunei Baia de Fier confirma crimă și spune că a fost și el, anunțat de poliție, la locuința subalternei sale. Edilul confirmă că autorul crimei este concubinul femeii, acesta fiind reținut de anchetatori. „Am fost anunțat de șeful de post că Mariana a fost omorâtă. Nu îmi vine nici acum sa cred, dar am fost la locuința ei. Nu vă pot explica în cuvinte ce am văzut. Este cumplit ce s-a întâmplat. Dumnezeu să o Odihnească în Pace”, a declarat primarul Dumitru Turbăceanu.

Edilul a menționat că salariata primăriei, cu 25 de ani vechime la locul de muncă, ar fi fost abătută în ultimul timp la serviciu. „Am văzut-o abătută, la muncă, dar ea nu vorbea despre astfel de lucruri. Nu era genul care să povestească de acasă, iar despre el nici atât”, a mai menționat primarul Turbăceanu.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

95.000 de lei pentru Zilele Orașului Bumbești-Jiu, doar o sticlă de apă pentru copiii ajunși pe scenă

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Bumbești Jiu, una care se laudă cu excedent bugetar la fiecare final de an, a investit 95.000 de lei în Zilele Orașului, care au avut loc în weekend.

Banii s-au dus pe artiști, dar de umplutură pe scenă au urcat și copiii talentați ai orașului. Evident gratuit.. la finalul spectacolului copiii primind doar cate o sticlă de apă.

Nu la fel au stat lucrurile cu consilierii locali pentru care Constantin Bobaru a fost darnic, întinzând mesele.

O spune viitorul consilier local independent Georgian Urdescu care critica nepăsarea primarului și a aleșilor vizavi de copiii localității.

„Au trecut și zilele orașului Bumbești-Jiu. Elevii și copii localități Bumbești-Jiu după ce au cântat, au dansat, au recitat poezii nu au primit decât o sticlă de apă( și asta nu toți). Măcar bine că au primit mâncare și băutură consilierii locali, foști consilieri locali și personalitățile orașului și județului Gorj. Nu ne mai facem bine!Vai de soarta noastră. Dacă se dădea o prăjitură, o înghețată, 3 mici, o cutie de bomboane sau o friptură pentru fiecare copil care a prestat activități pentru a încânta cetățenii orașului Bumbești-Jiu nu mai rămâneau bani pentru lăutari”, spune alesul local care a obținut 515 voturi că și independent pe 9 iunie.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Ilie Petroi: „Simpatizanții PNL, fără limite! Au bătut în drumul mare o persoană care făcea campanie PSD”!

Postat acum

on

De către

Primarul de Aninoasa, Ilie Petroi, avertizează că simpatizații PNL din localitate ar fi în stare de orice: „de la rupt de afișe la bătaie”, făcând public un incident petrecut în localitate.

„Simpatizanții lui Marius Dimulescu fără limite! Au bătut în drumul mare o persoana care făcea campanie PSD. Să ne închipuim cum va arata Primăria cu astfel de oamenii!”, a transmis Ilie Petroi, cu fotografia de mai sus.

Cristian Mîndruț i-a răspuns primarului astfel: „Eu sunt Cristian Mîndruț, așadar când trimiți oameni să supravegheze comuna, nu-i pune neapărat să se uite în curțile oamenilor. Atât așteptai să te victimizezi puțin, Primarul suprem care ești dumneata!.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fostul primar a refuzat să spele geamurile la Școala Gimnaziala Dănești

Postat acum

on

De către

Fostul primar de Dănesti, Mădălin Paliță, a ignorat sentința instanței de judecată privind efectuarea celor 60 de zile de muncă în folosul comunității, la școala gimnazială din localitate. Printr-un tertip a cerut instanței, după ce Serviciul de Probațiune Gorj l-a dat în judecată, să efectueze zilele respective la distanță de Dănești, pentru a fi doar pontat și deloc pus la muncă.

Instanța a impus că acesta să facă zilele de muncă în folosul comunității la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu sau la Liceul nr.2 din municipiu. În paralel a făcut contestație în anulare, la instanță, cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, pentru care a fost deja condamnat cu suspendare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!