Connect with us

ULTIMA ORĂ

CONDUCEA UN AUTOTURISM PE DRUMURILE PUBLICE, DEȘI AVEA ACEST DREPT SUSPENDAT

Postat acum

on

La data de 20 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au depistat în trafic, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Isverna, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671 B Însurăţei, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.Tânărul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 Rep., privind circulaţia pe drumurile publice.Totodată, acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare a permisului, fără drept de circulaţie.Ulterior, tânărul a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea autoturismul pe DJ 671 B Motru, deşi acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are acest drept suspendat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Ce au în plus polițiștii din Sibiu față de cei ai IPJ Gorj

Postat acum

on

De către

Polițiștii din Sibiu se mândresc cu o colegă super sexy.

Nu doar in uniformă dar mai ales în viața de zi cu zi, tânăra polițistă poate concura cu orice manechin.

Polițista IPJ Sibiu are un corp demențial și asta deoarece își petrece destule ore la sală.

Și IPJ Gorj se mândrește cu polițiste frumoase dar imaginea sexy este însă destul de ascunsă sub uniformă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

S-a pornit afumătoarea de la Motru

Postat acum

on

De către

După opt zile în care Uzina de Agent Termic și de Alimentare cu Apă din Motru nu a furnizat apă caldă consumatorilor, urmare a unei defecțiuni, astăzi s-au făcut încercări de repornire a uzinei. Dinspre UATAA nu s-a văzut decât fum și mai puțin apa așteptată însă de către motrenii care au făcut haz de necaz pe rețelele de socializare.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Conac din Andreești, scos la vânzare la preț de apartament!

Postat acum

on

De către

Conacul Poenaru din satul Andreeşti, comuna Vladimir, ridicat la 1920 pe locurile natale ale lui Tudor Vladimirescu, este construit în stil neoclasic şi se vinde la 80.000 de euro, potrivit Romania Sotheby’s International Realty.

Conacul se vinde și cu doua hectare de teren și mai multe anexe. Localnicii spun că acest conac este afectat de degradare și învinuiesc autoritățile că nu au făcut nimic pentru clădire. Nu s-au făcut eforturi pentru achiziționarea de la moștenitori și astfel pentru salvarea unei bucăți de istorie a comunei.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR