Connect with us

SPORT

Condescu a rămas fără marca Pandurii

Postat acum

on

Începând de astăzi, cei de la CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu nu mai au dreptul de a folosi acest nume, asemănător cu cel protejat de Legea Nr.84/1998, deținut de ASCS CEO 2017 Pandurii la OSIM, adică CS Lignitul Pandurii Târgu Jiu 1963.

În aceiași situație se află si executorii judecătorești care nu vor mai putea folosi acest nume când vor solicita executarea silită împotriva Artego SA, CEO SA, CJ Gorj și CL Târgu Jiu, pentru că intră sub incidența legii și în conflict cu noii proprietari.

Reprezentant legal în aceste probleme este Viorel Salvador Caragea, vicepreședinte al ASCS CEO 2017 PANDURII.Viorel Salvador Caragea a notificat deja foștii membri asociați, CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, prin intermediul Administratorului Special Golea Marin și Administratorului Judiciar Consulting Company IPURL (Emanuel Ciobanu ) că folosesc o marcă și o emblemă care intră sub incidența legii nr.84/1998 și sunt pasibili de probleme penale. Motivul pentru care au procedat la aceste notificări este pentru că sunt nemulțumiți de felul cum a ajuns numele Pandurii sa fie implicat în tot felul de prostii.Cert este că Golea Marin, Administrator Special, și înainte de asta, Marin Condescu au pierdut un nume, o marcă și o emblemă dar spre norocul suporterilor a ajuns la Galeria Durii care vor ști să-l prețuiască și să-l protejeze.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPORT

Cine se poate înscrie la noua secție de fotbal de la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu va avea o secție de fotbal pentru juniori, care va funcționa de mâine, 1 iulie. La aceasta se pot înscrie copiii născuţi în intervalul 2010-2015. „Tinerii sportivi vor fi pregătiți de cei mai buni antrenori, așa cum se întâmplă în toate celelalte secții ale CSM. De aceea, suntem convinși că rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales că deținem și o bază sportivă foarte bine pusă la punct. Este un moment mult așteptat de sute, dacă nu chiar mii de copii care își doresc să facă performanță în fotbal și care visează să joace pentru cele mai puternice cluburi din țară. Au, acum, șanse reale ca acest vis să se împlinească, mai ales că CSM a dovedit că poate face performanță într-un timp foarte scurt. Vor avea loc întâlniri între reprezentanții clubului, copii și părinți, urmând a fi anunțate și datele pentru preselecții și selecții”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

SPORT

Campionat Național de Off Road, vineri și sâmbătă, la Runcu

Postat acum

on

De către

Competiția de Off Road de la Runcu începe vineri. Startul se va da la ora 10.00 de la Salvamont Runcu. Organizatorii anunță că se intră pe Cheile Sohodolului până la punctul Mogoși, dar și că vineri și sâmbătă, între orele 10.00 – 12.00, circulația în zonă competiției este închisă. Asta pe porțiunea Valea Sohodolului-Mogoși.

Duminică la ora 9.00 este TRIAL în Valea Susenilor, platoul de deasupra scenei. În zona de trial sunt organizate terase cu grătare si băuturi.

Continuă să citeşti

SPORT

Ce a decis Federația Română de Handbal, pentru echipa CSM Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu, promovată în Liga Florilor, va disputa primul meci din sezonul 2022-2023, acasă, cu Dacia Mioveni. Federația Română de Handbal a stabilit programul competițiilor pentru viitorul sezon. După meciul de pe teren propriu, gorjencele vor înfrunta CSM București, în capitală.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR