Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Concurs cu dedicație, ANULAT de către Corpul de Control al prefectului, la Serviciul de Ambulanță Gorj!

Postat acum

on

0 Shares

Corpul de Control al Instituției Prefectului Județul Gorj a decis anularea concursului organizat de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Gorj pentru ocuparea postului vacant de inginer gradul II în cadrul Serviciului de mișcare exploatare auto și nave sanitare, atelier întreținere și reparații auto, revizie tehnică.

Reprezentanții Prefecturii Gorj au constatat mai multe nereguli în organizarea concursului, printre care și introducerea unui criteriu discriminatoriu de care îl avantaja pe unul dintre pretendenții la ocuparea postului.

Cazul a fost prezentat, pe larg, de GorjExpress AICI.

Concursul pentru ocuparea postului de inginer gradul II în cadrul SAJ Gorj a fost anulat, în urma unor verificări ale Corpului de Control al Instituției Prefectului Județul Gorj.

Perioada de înscriere s-a finalizat miercuri, pe 4 septembrie, iar vineri, pe 6 septembrie ar fi trebuit să aibă loc selecția dosarelor.

Potrivit anunțului publicat de SAJ Gorj, una din condițiile specifice de participare la concurs era, ”pregătire în domeniul sănătății și securității în muncă, prevenirea și stingerea incendiilor”. Condiția îl avantaja, în mod evident, pe ambulanțierul Ionel Ianc, consilier local PSD, președintele Sindicatului ”Salvamed” și responsabil pe linie de sănătate și securitate în muncă în cadrul SAJ Gorj.

Altfel nu se explică de ce un inginer care urma să își desfășoare activitatea în cadrul Serviciului de mișcare exploatare auto și nave sanitare, atelier întreținere și reparații auto, revizie tehnică, să aibă pregătire ”în domeniul sănătății și securității în muncă, prevenirea și stingerea incendiilor”.

Or, este de notorietate că Ianc este susținătorul managerului Tiberiu Tătaru, așa că, au fost dispuse verificări.

În urma corespondenței dintre Corpul de Control al Instituției Prefectului și SAJ, în documentele care au stat la baza organizării concursului au fost depistate ”deficienţe în respectarea prevederilor legale”, iar concluzia inspectorilor de control a fost aceea de a anula concursul.

Pe siteul SAJ Gorj, anularea concursului apare într-un anunț semnat de managerul Tiberiu Tătaru, fără să se facă referire la verificările Corpului de Control al Instituției Prefectului, ca și cum decizia de anulare i-ar aparține în mod exclusiv.

Claudiu Matei

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

95.000 de lei pentru Zilele Orașului Bumbești-Jiu, doar o sticlă de apă pentru copiii ajunși pe scenă

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Bumbești Jiu, una care se laudă cu excedent bugetar la fiecare final de an, a investit 95.000 de lei în Zilele Orașului, care au avut loc în weekend.

Banii s-au dus pe artiști, dar de umplutură pe scenă au urcat și copiii talentați ai orașului. Evident gratuit.. la finalul spectacolului copiii primind doar cate o sticlă de apă.

Nu la fel au stat lucrurile cu consilierii locali pentru care Constantin Bobaru a fost darnic, întinzând mesele.

O spune viitorul consilier local independent Georgian Urdescu care critica nepăsarea primarului și a aleșilor vizavi de copiii localității.

„Au trecut și zilele orașului Bumbești-Jiu. Elevii și copii localități Bumbești-Jiu după ce au cântat, au dansat, au recitat poezii nu au primit decât o sticlă de apă( și asta nu toți). Măcar bine că au primit mâncare și băutură consilierii locali, foști consilieri locali și personalitățile orașului și județului Gorj. Nu ne mai facem bine!Vai de soarta noastră. Dacă se dădea o prăjitură, o înghețată, 3 mici, o cutie de bomboane sau o friptură pentru fiecare copil care a prestat activități pentru a încânta cetățenii orașului Bumbești-Jiu nu mai rămâneau bani pentru lăutari”, spune alesul local care a obținut 515 voturi că și independent pe 9 iunie.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Ilie Petroi: „Simpatizanții PNL, fără limite! Au bătut în drumul mare o persoană care făcea campanie PSD”!

Postat acum

on

De către

Primarul de Aninoasa, Ilie Petroi, avertizează că simpatizații PNL din localitate ar fi în stare de orice: „de la rupt de afișe la bătaie”, făcând public un incident petrecut în localitate.

„Simpatizanții lui Marius Dimulescu fără limite! Au bătut în drumul mare o persoana care făcea campanie PSD. Să ne închipuim cum va arata Primăria cu astfel de oamenii!”, a transmis Ilie Petroi, cu fotografia de mai sus.

Cristian Mîndruț i-a răspuns primarului astfel: „Eu sunt Cristian Mîndruț, așadar când trimiți oameni să supravegheze comuna, nu-i pune neapărat să se uite în curțile oamenilor. Atât așteptai să te victimizezi puțin, Primarul suprem care ești dumneata!.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fostul primar a refuzat să spele geamurile la Școala Gimnaziala Dănești

Postat acum

on

De către

Fostul primar de Dănesti, Mădălin Paliță, a ignorat sentința instanței de judecată privind efectuarea celor 60 de zile de muncă în folosul comunității, la școala gimnazială din localitate. Printr-un tertip a cerut instanței, după ce Serviciul de Probațiune Gorj l-a dat în judecată, să efectueze zilele respective la distanță de Dănești, pentru a fi doar pontat și deloc pus la muncă.

Instanța a impus că acesta să facă zilele de muncă în folosul comunității la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu sau la Liceul nr.2 din municipiu. În paralel a făcut contestație în anulare, la instanță, cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, pentru care a fost deja condamnat cu suspendare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!