Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni, reabilitat energetic

Postat acum

on

Vin bani europeni pentru Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni, anunță președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

„Un nou proiect de reabilitare energetică (după cel de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu), depus de echipa Consiliului Județean Gorj în cadrul apelului de proiecte PNNR de Renovare energetică a clădirilor publice, a primit undă verde din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Prin urmare, a fost aprobată cererea de finanțare a proiectului de reabilitare energetică a Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni.Continuăm depunerea de proiecte care să ne permită realizarea unor investiții, cu finanțare europeană, pentru județul Gorj”, spune Cosmin Popescu.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Aproape șapte milioane de lei pentru dispensarul din Urdari

Postat acum

on

De către

„Infrastructura medicală modernă, la îndemâna gorjenilor, reprezintă una dintre principalele noastre preocupări. Este foarte important să aducem actul medical primar mai aproape de oameni, astfel încât aceștia să se poată trata de afecțiuni minore aproape de casă”, susține Mihai Weber, anunțând semnarea finanțării unui nou proiect in Gorj. Este vorba despre dispensarul medical din Urdari.

„Dispensarul medical de la Urdari, în valoare de aproape 7 milioane de lei este un prim astfel de proiect semnat anul acesta, de care cu siguranță vor mai beneficia și alte localități din Gorj. Îl felicit pe domnul primar Mihai Calotă, împreună cu echipa dumnealui, pentru implicare și îl asigur de tot sprijinul în susținerea proiectelor viitoare”, a completat deputatul Weber, președintele PSD Gorj.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Noul magazin de bricolaj din Motru sparge prețurile! Cu cât se vinde un televizor LED, 80 cm

Postat acum

on

De către

Casa Alex Motru își pregătește, pe 30 martie, la ora 8.00, marea intrare pe piața de bricolaj din Gorj. Societatea vine în fața cumpărătorilor cu un catalog variat de produse la prețuri extrem de mici.

Unul dintre produsele care șochează urmare a prețului extrem de avantajos este televizorul cu diagonala de 80 de cm care se vinde cu 399.99 de lei. 

Panglica noii investiții de câteva milioane de euro va fi tăiată pe 29 martie, la orele amiezii, de către investitor și reprezentantul autorității locale din Motru. Afacerea cu capital sută la sută românesc a asigurat 50 de noi locuri de muncă în zona municipiului.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Căminul cultural din Roșia de Amaradia, recepționat

Postat acum

on

De către

Astăzi s-a recepționat investitia “ Reabilitare, modernizare si dotare cămin cultural “din localitatea Rosia de Amaradia, anunță primarul Liviu Cotojman.

În zilele următoare se vor monta: cortina( care are un sistem de functionare cu telecomandă) și dotările interioare, astfel, căminul cultural devenind funcțional.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR