Connect with us

EVENIMENTE

Comandament de iarnă, convocat de prefectul de Gorj

Postat acum

on

Prefectul județului Gorj, Cosmin Pistol, a convocat comandamentul de iarnă, pentru azi, după ce Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de scădere radicală a temperaturilor. La ședința ce va avea loc la prânz sunt convocați reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai furnizorilor de gaze și electricitate și ai Secției de Drumuri Naționale. „După cum am fost anunțat, temperaturile vor scădea brusc, așa că azi, la ora 12.00, am convocat un comandament de iarnă, în care o să fie prezente toate instituțiile, pentru a lua toate măsurile necesare ca lucrurile, în perioada următoare, să se desfășoare în mod normal și pentru a nu avea în special incidente”, a declarat Cosmin Pistol.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Accident cu victimă la Buduhala!

Postat acum

on

De către

Accident acum la Buduhala, anunță participanții la trafic. Un echipaj de poliție dirijează circulația, in timp ce o ambulanță se afla la fața locului.

Se pare că un pieton ar fi fost acroșat de un autoturism.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Cutremur puternic în Gorj!

Postat acum

on

Un cutremur puternic a avut loc în urmă cu puțin timp în Gorj. Seismul a avut o magnitudine de 4,9 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 15 kilometri, potrivit INFP. Elevii din câteva școli din Târgu Jiu au fost evacuați din sălile de clasă.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Incendiu de la hota din apartament

Postat acum

on

De către

Pompierii au fost alertați de locatarii unui bloc din Motru, după ce au văzut că de la etajul 4 iese fum. Echipajul ajuns la fața locului a constatat că de vină era o hotă. “Am avut sesizat un incendiu izbucnit la in apartament situat la etajul 4 al unui bloc din municipiul Motru. Au fost direcționate in sprijinul echipajelor de la Motru o autoplatforma pentru lucru la inaltimi si o autospeciala de lucru cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, dar sunt întoarse din traseu pentru ca echipajele de la Motru au constatat ca incendiul se manifesta la o hota si nu exista niciun pericol”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR