Connect with us

EVENIMENTE

Comandament de iarnă, convocat de prefectul de Gorj

Postat acum

on

Prefectul județului Gorj, Cosmin Pistol, a convocat comandamentul de iarnă, pentru azi, după ce Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de scădere radicală a temperaturilor. La ședința ce va avea loc la prânz sunt convocați reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai furnizorilor de gaze și electricitate și ai Secției de Drumuri Naționale. „După cum am fost anunțat, temperaturile vor scădea brusc, așa că azi, la ora 12.00, am convocat un comandament de iarnă, în care o să fie prezente toate instituțiile, pentru a lua toate măsurile necesare ca lucrurile, în perioada următoare, să se desfășoare în mod normal și pentru a nu avea în special incidente”, a declarat Cosmin Pistol.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Foto: Accident cu victime la Albeni!

Postat acum

on

De către

Avem sesizat un eveniment rutier cu victime și doua autovehicule implicate, la Albeni. Operațiunea de salvare este in desfășurare.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR