Connect with us

ULTIMA ORĂ

Colegiul „Mihai Viteazul“ din Bumbești-Jiu premiat la o competiție europeană

Postat acum

on

Colegiul „Mihai Viteazul“ din Bumbești-Jiu și Colegiul Economic „Nicolae Titulescu“ din Baia Mare sunt două dintre cele 39 de școli din Europa premiate pentru excelență în educația antreprenorială în cadrul evenimentului „Școala antreprenorială a anului 2020“ care a avut loc in data de 9 noiembrie.

La festivitatea de premiere, una deosebit de animată și găzduită în premieră online, au fost invitați profesori de școli câștigătoare din 25 de țări europene, inclusiv din România.

În cadrul aceluiași eveniment, prof. Elena Cîrlea, directorul Colegiului „Mihai Viteazul“ din Bumbești Jiu, Gorj, a declarat: „Pornind de la misiunea Colegiului «Mihai Viteazul» din Bumbești-Jiu, de a forma absolvenți adaptabili la schimbare și la noul statut de cetățeni europeni, implicarea elevilor în activitățile specifice programelor JA România contribuie și mai mult la stimularea gândirii antreprenoriale și la dezvoltarea competențelor esențiale pentru carieră și viață. Ne onorează acordarea distincției de «Școală antreprenorială a anului 2020» și suntem convinși că va crește nivelul satisfacției antreprenoriale în rândul colegilor care au contribuit la obținerea acestui premiu, fiind în același timp și un imbold pentru viitor“.

Având în vedere că evenimentul are loc în cadrul Săptămânii Europene a Competențelor Vocaționale (EVSW), acesta a inclus și o dezbatere despre educație la care au participat 92 de profesori și directori din 25 de țări Europene

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Conac din Andreești, scos la vânzare la preț de apartament!

Postat acum

on

De către

Conacul Poenaru din satul Andreeşti, comuna Vladimir, ridicat la 1920 pe locurile natale ale lui Tudor Vladimirescu, este construit în stil neoclasic şi se vinde la 80.000 de euro, potrivit Romania Sotheby’s International Realty.

Conacul se vinde și cu doua hectare de teren și mai multe anexe. Localnicii spun că acest conac este afectat de degradare și învinuiesc autoritățile că nu au făcut nimic pentru clădire. Nu s-au făcut eforturi pentru achiziționarea de la moștenitori și astfel pentru salvarea unei bucăți de istorie a comunei.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Foto: Un vânzător de lubeniță din Peșteana Jiu a dat jos un indicator care îi interzicea oprirea în zonă

Postat acum

on

De către

Gest șocant al unui comerciant din Peșteana Jiu. Dorin să își vândă lubeniță într-un loc în care oprirea era interzisă, Relu Tătaru a dat jos indicatorul că sa nu fie deranjat de polițiștii din Bâlteni.

Omul nu are nicio treabă în a da jos indicatorul, arătând că nu era la prima abatere de acest fel.

De altfel în gestul său interzis de lege, cetățeanul primește ajutorul unui vârstnic, care nu vede nimic greșit în gestul comerciantului. Polițiștii din Bâlteni, evident, nu au văzut lipsa indicatorului…

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Bursa primarului de Ionești a urcat la 500 de lei

Postat acum

on

De către

Primarul de Ionești oferă bursa de 500 de lei elevilor din localitate care termina anul școlar cu media zece.

Anunțul a fost făcut chiar de către edilul local Sorin Lambu astfel: ,,susținem financiar toate categoriile de elevi ai Școlii Generale Ionești. Anul acesta Bursa Primarului va fi în cuantum de 500 lei/persoană pentru elevii cu media generală 10″.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR