Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Clinica Medical One colaborează cu 10 medici ATI și UPU

Postat acum

on

Peste 10 medici ATI și UPU activează la Clinica Medical One din Târgu Jiu. Aici se poate efectua cel mai rapid un examen Computer Tomograf. Există și un echipament de înaltă performanță.

„Alege să efectuezi un examen Computer Tomograf în Clinica Medical One

Tomograf de înaltă performanță Revolution Maxima – General Electric, cu existența tuturor softurilor de reconstrucție și achiziție a imaginilor, cu scopul de a oferi rezultate precise și rapide.

Eliberarea rapidă a rezultatelor, cu asigurarea accesului la imagini și la rezultat direct pe site-ul nostru www.medical-one.ro, folosind PID și Codul de examinare primit de la recepție pentru a accesa online, atât rezultatul scris cât și imaginile achiziționate.

Programarea rapidă și mediul confortabil pentru pacienți.

Siguranță în momentul administrării substanței de contrast, prin prezența în permanență a unui medic ATI sau UPU. Din respect și siguranță pentru pacienții noștri, avem colaborare cu 10 medici ATI sau UPU, care vor fi pregătiți să supravegheze și să combată eventualele efecte adverse care pot apărea prin administrarea substanței de contrast.”, conform Clinicii Medical One.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Film documentar, pentru localnicii unei comune din Gorj

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Glogova sunt invitați la film. Vineri, 13 octombrie, va avea loc, la Casa Glogovenilor, proiecția în premieră a video-documentarului „Tudor Vladimirescu. Istorie, Revoluție și Legendă”, partea a doua.
În localitate se desfășoară, în acest weekend, zilele comunei, evenimentele fiind organizate timp de două zile, sâmbătă și duminică.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

17 străzi din Brănești, în reabilitare

Postat acum

on

De către

Datorită implicării autorităților locale, cu sprijinul echipei PSD Gorj, oamenii din localitatea Brănești vor beneficia de modernizarea ultimilor kilometri rămași neasfaltați din comună. Proiectul în valoare de 10.081.470 de lei a fost aprobat, iar în perioada următoare, lucrările la cele 17 străzi vor intra în execuție.

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber a transmis felicitări primarului Gheorghe Stoichitoiu pentru acest proiect.

 

 

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

7000 mp la Aprilia: Cea mai lungă pârtie artificială de ski se deschide în Gorj!

Postat acum

on

De către

Patronii Aprilia Park de la Sănătești anunță că au realizat un nou spațiu de agrement pentru gorjeni. De data aceasta investiția este unică la nivelul țării, fiind vorba despre cea mai lungă pârtie artificială de ski care va fi inaugurată pe 28 octombrie.

„O tonă de efort și speranță mai târziu, zeci de mii de metri cubi de sol excavați, mii de ore de lucru, sute de tehnicieni, colaboratori și oameni implicați în proiect, zeci de utilaje și un singur an”, asta au investit cei de la Aprilia în noua pârtie.

De altfel, deschiderea oficială a celei mai lungi pârtii artificiale de ski și snowboard din România va avea loc, sâmbătă, 28.10.2023. Pârtia va satisface cu siguranță exigențele tuturor iubitorilor de sporturi de iarnă și amatorilor de adrenalină, care sunt invitați să încerce cei peste 7000 de metri pătrați de suprafață de pârtie artificială de ultimă generație și cele 3 benzi de tubby slide.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR