Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Clinica Medical One colaborează cu 10 medici ATI și UPU

Postat acum

on

0 Shares

Peste 10 medici ATI și UPU activează la Clinica Medical One din Târgu Jiu. Aici se poate efectua cel mai rapid un examen Computer Tomograf. Există și un echipament de înaltă performanță.

„Alege să efectuezi un examen Computer Tomograf în Clinica Medical One

Tomograf de înaltă performanță Revolution Maxima – General Electric, cu existența tuturor softurilor de reconstrucție și achiziție a imaginilor, cu scopul de a oferi rezultate precise și rapide.

Eliberarea rapidă a rezultatelor, cu asigurarea accesului la imagini și la rezultat direct pe site-ul nostru www.medical-one.ro, folosind PID și Codul de examinare primit de la recepție pentru a accesa online, atât rezultatul scris cât și imaginile achiziționate.

Programarea rapidă și mediul confortabil pentru pacienți.

Siguranță în momentul administrării substanței de contrast, prin prezența în permanență a unui medic ATI sau UPU. Din respect și siguranță pentru pacienții noștri, avem colaborare cu 10 medici ATI sau UPU, care vor fi pregătiți să supravegheze și să combată eventualele efecte adverse care pot apărea prin administrarea substanței de contrast.”, conform Clinicii Medical One.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Se trage asfalt la Logrești! Ce transmite primărița

Postat acum

on

De către

Primarul comunei Logrești, Adela Elena Țană, continua proiectele de modernizare a infrastructurii locale. Astăzi s-a tras asfalt pe strada Răchita, anunță viceprimarul cu atribuții de primar, care a obținut un mandat plin, după alegerile din luna aceasta. Totul pleacă de la ambiția de a face a Adelei Țană.

Adela Elena Țană a obținut finanțarea necesară și pentru canalizarea comunei.

„Dragi cetățeni, vă multumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine, multumesc, echipei PSD Logrești, si Partidului Social Democrat care m-a susținut în continuu și cu siguranță și în viitor, precum și tuturor cetățenilor care au ieșit la vot indiferent de opțiunea aleasă. Recunosc că nu a fost o campanie ușoară, dar mă bucur că impreună ne-am clasat pe primul loc. Vă asigur de sprijinul, prezenta și determinarea mea de a dezvolta impreună comuna Logrești”, a transmis primarul ales.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A 5-a ediție a Festivalului Lavandinne. CÂND are loc și ce SURPRIZE pregătesc organizatorii

Postat acum

on

De către

Veste bună pentru toți iubitorii de lavandă. Ana Neagu, cunoscută la nivelul județului Gorj pentru impresionanta plantație pe care o deține, organizează cea de-a V-a ediție a Festivalului Lavandinne. Evenimentul se va desfășura în perioada 22-23 iunie și așteaptă, ca în fiecare an, un mare număr de participanți.

Cei ce vor lua parte la noua ediție a festivalului își vor putea realiza o minunată serie de fotografii în câmpul de lavandă și vor putea achiziționa produse artizanale. Mai mult decât atât, organizatorii pregătesc și o expoziție de fotografii ce surprind portul popular, obiceiurile și tradițiile gorjenești. Atmosfera va fi animată de un recital folcloric.

În cea de-a doua zi a festivalului, vor avea loc mai multe ateliere creative.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Lucrări avansate la primăria și la dispensarul din Telești

Postat acum

on

De către

În centrul comunei Telești, sunt în lucru două obiective importante. Este vorba despre dispensarul și sediul primăriei din localitate. Lucrările sunt avansate, spune primarul comunei Romulus Bâldea, care susține că investițiile sunt în grafic.

Ordinul de începere a lucrărilor pentru dispensar a fost dat în februarie, investiția fiind realizată cu fonduri pe PNRR.

Și primăria suferă reabilitări interioare dar și exterioare, ambele clădiri urmând să fie dotate cu mobilier dar și cu aparatura necesară.

Continuă să citeşti