Connect with us

ACTUALITATE

CL a aprobat proiect de iluminat public, primarul de Vladimir a achiziționat direct 200 de lămpi

Postat acum

on

În luna martie, Consiliul Local Vladimir, a aprobat realizarea unui proiect pentru iluminatul public modern al comunei. Edilul liberal Ion Ianăși, în schimb, s-a folosit incorect de proiectul aprobat de aleși și a trecut direct, în plină pandemie, la achiziționarea a aproape 200 de lămpi stradale, fără licitație.

Achiziția aprobată de funcționarul responsabil Hoagă Nicolae s-a făcut prin încredințare directă, nu prin licitație cum prevede legea.

Firma care a asigurat lămpile pentru Primăria Vladimir îi aparține cântărețului de muzică populară de la Bustuchin, Nicu Fîciu, spun surse din primărie.

La nici două săptămâni de la cumpărare, mai bine de jumătate din lămpi s-au ars iar primarul l-a trimis pe muncitorul de la alimentarea cu apă, Ungureanu Constantin (Stelu) să le dea jos. Edilul nu a ținut cont că muncitorul nu avea calificare de electrician.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Brazi de Crăciun, vânduți în rate

Postat acum

on

De către

Bradul de Crăciun a ajuns să fie vândut în rate. Un retailer a lansat această metodă, ca să găsească mai ușor clienți pentru marfa care are căutare în această perioadă a anului și pentru care există o competiție serioasă. Reclamele cu simbolul Crăciunului au invadat site-urile și rețelele de socializare, iar prezentările și imaginile artistice nu mai sunt de ajuns. Așa că unii vânzători au aplicat metode noi de marketing, de la reduceri, la bonusuri și plată în rate.
Această modalitate este adoptată pentru brazi artificiali, comercializați online, cu tot cu decorațiuni. Prețurile sunt, însă, unele destul de piperate. Un brad poate ajunge și la 800 de euro.
Numărul ratelor poate varia și poate fi selectat până la doi ani. Brăduții tradiționali, naturali, au apărut și ei pe piață. Prețul acestora variază, în funcție de dimensiuni, de la câteva sute de lei, la 4.000 de lei și pot fi achiziționați din lanțurile retailerilor, din întreaga țară sau online.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiu: I s-a făcut rău în stradă

Postat acum

on

De către

O persoană a fost ridicată, în urmă cu scurt timp, de un echipaj SMURD din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Bărbatului i s-a făcut rău, iar un tânăr a văzut și a apelat la 112. Persoana a primit îngrijiri de specialitate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!