Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Cine preia 20% din acțiunile statului la CEO

Postat acum

on

0 Shares

Sindicatele din CEO au început să intre în fibrilații legat de acțiunile pe care statul le va vinde până în 2026. Se vehiculează că în cursă ar fi tot actualii parteneri ai companiei pentru noile investiții sau un prestator de servicii mai cunoscut. Interesul pentru acțiunile CEO ar gravita în jurul stațiilor de conectare la sistemul energetic pe care compania le deține. Acestea sunt mai scumpe decât parcurile fotovoltaice pe care unii privați sau politicieni vor să le construiască în județul Gorj, chiar în vecinătatea activelor companiei energetice. Și aceștia ar fi interesați să intre în posesia acțiunilor respective.

Iată câteva fragmente dintr-o postare din 26 Ianuarie 2022, în care vă prezentam „CERTIFICATUL DE DECES al energiei pe cărbune”, așa-numitul Plan de Restructurare al CEO…Parte din acele precizări fiind recunoscute, pe la jumătatea lunii Iunie 2022, de fostul membru în Consiliul de Supraveghere, Gabriel Giorgi, respectiv de fostul Manager al companiei, Daniel Burlan! Că „marii liberi de sindicat” încep abia acum să se agite… este doar un mic circ…Că agitarea acestora privește doar înființarea unei „Subsidiare pe cărbune”… este o „strategie”… pentru a lăsa loc și de alte „bătălii” pentru angajații companiei… Oamenii sunt luptători, ce naiba…Din păcate, viitorul va fi mult mai sumbru…După cum vedeți, STATUL ROMÂN, este obligat să vândă, până în 2026, cel puțin 20% din acțiunile deținute în viitorul „HOLDING”!!!! Crede careva dintre dumneavoastră că vor fi vândute acțiunile la „SUBSIDIARA PE CĂRBUNE”, cel mai probabil Minprest????? Eu mă îndoiesc…”, conform lui Vasile Tivig, sindicalist la Complexul Energetic Oltenia.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

95.000 de lei pentru Zilele Orașului Bumbești-Jiu, doar o sticlă de apă pentru copiii ajunși pe scenă

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Bumbești Jiu, una care se laudă cu excedent bugetar la fiecare final de an, a investit 95.000 de lei în Zilele Orașului, care au avut loc în weekend.

Banii s-au dus pe artiști, dar de umplutură pe scenă au urcat și copiii talentați ai orașului. Evident gratuit.. la finalul spectacolului copiii primind doar cate o sticlă de apă.

Nu la fel au stat lucrurile cu consilierii locali pentru care Constantin Bobaru a fost darnic, întinzând mesele.

O spune viitorul consilier local independent Georgian Urdescu care critica nepăsarea primarului și a aleșilor vizavi de copiii localității.

„Au trecut și zilele orașului Bumbești-Jiu. Elevii și copii localități Bumbești-Jiu după ce au cântat, au dansat, au recitat poezii nu au primit decât o sticlă de apă( și asta nu toți). Măcar bine că au primit mâncare și băutură consilierii locali, foști consilieri locali și personalitățile orașului și județului Gorj. Nu ne mai facem bine!Vai de soarta noastră. Dacă se dădea o prăjitură, o înghețată, 3 mici, o cutie de bomboane sau o friptură pentru fiecare copil care a prestat activități pentru a încânta cetățenii orașului Bumbești-Jiu nu mai rămâneau bani pentru lăutari”, spune alesul local care a obținut 515 voturi că și independent pe 9 iunie.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Ilie Petroi: „Simpatizanții PNL, fără limite! Au bătut în drumul mare o persoană care făcea campanie PSD”!

Postat acum

on

De către

Primarul de Aninoasa, Ilie Petroi, avertizează că simpatizații PNL din localitate ar fi în stare de orice: „de la rupt de afișe la bătaie”, făcând public un incident petrecut în localitate.

„Simpatizanții lui Marius Dimulescu fără limite! Au bătut în drumul mare o persoana care făcea campanie PSD. Să ne închipuim cum va arata Primăria cu astfel de oamenii!”, a transmis Ilie Petroi, cu fotografia de mai sus.

Cristian Mîndruț i-a răspuns primarului astfel: „Eu sunt Cristian Mîndruț, așadar când trimiți oameni să supravegheze comuna, nu-i pune neapărat să se uite în curțile oamenilor. Atât așteptai să te victimizezi puțin, Primarul suprem care ești dumneata!.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fostul primar a refuzat să spele geamurile la Școala Gimnaziala Dănești

Postat acum

on

De către

Fostul primar de Dănesti, Mădălin Paliță, a ignorat sentința instanței de judecată privind efectuarea celor 60 de zile de muncă în folosul comunității, la școala gimnazială din localitate. Printr-un tertip a cerut instanței, după ce Serviciul de Probațiune Gorj l-a dat în judecată, să efectueze zilele respective la distanță de Dănești, pentru a fi doar pontat și deloc pus la muncă.

Instanța a impus că acesta să facă zilele de muncă în folosul comunității la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu sau la Liceul nr.2 din municipiu. În paralel a făcut contestație în anulare, la instanță, cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, pentru care a fost deja condamnat cu suspendare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!