Connect with us

COMUNITATE

Cine este târgujianul care deține compania ce organizează spectacole de lumini cu drone

Postat acum

on

Un tânăr din Târgu Jiu este singurul deținător al unui soft, pentru spectacole de lumini cu drone. Mădălin Preda locuiește de mai mulți ani în București și va organiza, în week-end, un show cu 50 de drone în Parcul Coloanei Infinitului. Tânărul are o firmă de IT, iar în pandemie a început să proiecteze ideea i=yunei noi afaceri, cu drone. „Vineri o să fie în premieră în Tg Jiu. Cred că este o premieră și în Europa. Nu s-a mai făcut un astfel de spectacol în jurul unui monument arhitecturat atât de important. Spectacolele cu drone sunt într-o ascensiune continuă. Suntem printre puținele companii din lume, care au demarat un astfel de proiect și prima din România. Partea de soft și dronele sunt create de noi”, a spus Mădălin Preda.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Cine Este Târgujianul Care Deține Compania Ce Organizează Spectacole De Lumini Cu Drone » Stiri Firme

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Copil de cinci ani, înțepat de o albină la bâlciul de la Tismana! SMURD chemat în ajutorul minorului

Postat acum

on

De către

Un copil în vârstă de 5 ani a fost înțepat de o albină, astăzi, în bâlciul de la Tismana. Familia s-a panicat și a apelat la 112. Un echipaj SMURD a intervenit, confirmă ISU Gorj, iar minorul a fost transportat la SJU Târgu Jiu. Copilul este în afara oricărui pericol.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Trei femei, victimele accidentului de la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Trei femei de 30, 35 si 65 de ani sunt victimele accidentului din această seară de la Tămășești. Femeile au fost găsite conștiente și neincarcerate la prezența ambulanțelor la locul accidentului. Victimele au fost transportate la SJU Târgu Jiu.

ISU Gorj a intervenit cu 2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD iar Serviciul Județean de Ambulanță cu 2 salvări.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Video: Apă neagră la robinetele locuitorilor din Schela

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Schela nu pot folosi nici măcar pentru uz casnic sau menajer apa de la robinet. Asta și pentru că ceea ce curge, pe banii lor, este o apă plină de nămol care nu face decât să le distrugă centralele termice și mașinile de spălat.

 

Grav este că localnicii au parte de o astfel de apă după ce, în ultimele două luni, au suferit de lipsa ei, spun cetățenii care arata cu degetul acuzator spre autoritatea locală.

Apa la Schela nu este administrată de Aparegio ci de primăria din localitate. Localnicii spun că plătesc apa fără să o poată utiliza, cerând DSP Gorj sa se autosesizeze în acest caz.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR