Connect with us

EVENIMENTE

Cinci dosare penale pe Coronavirus, unul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu

Postat acum

on

Cinci dosare penale s-au deschis de către anchetatori cu privire la persoanele care au minţit sau care nu au vrut să se supună măsurilor luate de autorităţi cu privire la coronavirus. Cei care nu s-au supus măsurilor au dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

O primă cauză penală pentru răspândirea CoViD-19 se află pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de art. 352 Cod penal. Un al doilea dosar penal este pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, sub aspectul comiterii aceleiași infracțiuni, în timp ce al treilea se pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, tot sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Al patrulea dosar este pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, de asemenea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în care la data de 27 februarie 2020 s-a dispus schimbarea încadrării juridice în infracţiunea de fals în declaraţii, prevăzută de art. 326 Cod penal. Al cincilea și ultimul dosar penal se află pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu, prevăzută de art. 298 alin. 1 Cod penal. Acesta i s-a deschis fostei șefe a Direcției de Sănătate Publică Gorj, Carmen Ivanov.

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în fața Primăriei Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în fața Primăriei Târgu Jiu. Poliția se află la locul impactului, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR