Connect with us

ACTUALITATE

Cinci angajați la negru și amenzi de peste 600.000 lei

Postat acum

on

Inspectorii de muncă au descoperit, luna trecută, cinci angajați care munceau ilegal. Reprezentanții ITM Gorj au aplicat amenzi de peste 600.000 de lei, în cursul controalelor desfășurate în luna iulie. „În urma acțiunilor efectuate, inspectorii de muncă au aplicat amenzi în cuantum de 632.000 lei, din care 148.500 lei pentru nerespectarea normelor securităţii şi sănătăţii în muncă și 483.500 lei pentru încălcarea legislației în domeniul relațiilor de muncă. Au fost dispuse 358 măsuri de intrare în legalitate.
Inspectorii de muncă cu atribuţii de control în domeniul relaţiilor de muncă au depistat în perioada menționată, 5 persoane prestând muncă nedeclarată, respectiv neavând încheiate în prealabil contracte individuale de muncă, fiind aplicate amenzi în valoare 100.000 lei.
În această perioadă inspectorii de muncă cu atribuţii de control în domeniul relaţiilor de muncă au depistat 2 cazuri de muncă subdeclarată la un angajator, fiind aplicată o amendă contravențională în valoare totală de 20.000 lei”, este bilanțul controalelor efectuate luna trecută, de inspectorii ITM Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Criză de butelii

Postat acum

on

De către

Buteliile, cândva nelipsite din casa fiecărei familii, au ajuns la mare căutare. Gorjenii care încă folosesc acest tip de alimentare pentru aragaz au alergat, în ultimele zile, să caute un centru care încă mai are pe stoc. De la punctele din oraș, oamenii au fost direcționați către centrele din comune, în speranța că au noroc și găsesc acolo butelii. Problema a apărut în momentul în care stațiile GPL au refuzat să mai încarce recipientele goale, aduse de oameni, după tragedia de la Crevedia, care a fost urmată de controale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Ministrul Energiei, vizită în Gorj

Postat acum

on

De către

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, va veni în județul Gorj, la finalul acestei săptămâni. Burduja a fost invitat, pe 6 octombrie, la aniversarea a 40 de ani de la inaugurarea Centralei Hidroelectrice Tismana Subteran, cea mai mare unitate hidroenergetică din cadrul Complexului Cerna-Motru-Tismana, dar și pentru inaugurarea unor lucrări efectuate aici, a declarat subprefectul Mihai Istrate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

410 pensionari din Motru, la petrecerea de Ziua Persoanelor Vârstnice! Premii și excursii

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Motru nu i-a uitat pe vârstnicii localității, nici în acest an. Astfel, de Ziua Persoanelor Vârstnice 410 pensionari din Motru au fost invitați la masă.

Autoritatea municipală a organizat și o excursie la Ocnele Mari la care au participat 50 de vârstnici din localitate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK