Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Cel mai tânăr antreprenor din Rovinari are numai 24 de ani!

Postat acum

on

Unul dintre tinerii din orașul Rovinari cu care orașul se mândrește foarte mult se numește Dragoș Chircu, are 24 de ani și este unul dintre cei mai tineri antreprenori din orașul nostru. Potrivit primarului din Rovinari, Robert Filip, Dragoș a devenit antreprenor după ce, la finalul anului trecut, a participat la un curs de Antreprenoriat organizat la Primăria orașului Rovinari  de către ASOCIAȚIA GRUP DE ACȚIUNE LOCALĂ – SUDUL GORJULUI, în parteneriat cu ASOCIAȚIA  FEDERAȚIA PATRONATELOR DIN REGIUNEA OLTENIA (F-PRO) și FEDERAȚIA PATRONATELOR ÎNTREPRINDERILOR DE LA MICI LA MARI F-PIMM, în cadrul proiectului „Integrarea durabilă pe piața muncii și creșterea nivelului de competențe al tinerilor NEETs” .

La finalul cursului, Dragoș a depus un plan de afaceri și a obținut o finanțare în valoare de 25.000 de euro, bani cu care a deschis un atelier de Detailing Auto. Pentru orașul Rovinari erau disponibili bani pentru finanțarea a patru proiecte, însă dintre cei care au participat la curs, doar Dragoș Chircu a mers până la capăt. Tânărul antreprenor este foarte pasionat de ceea ce face, este atent la detalii, aplecat către clienți și nevoile acestora, astfel că vestea s-a dus repede, iar clienții, inclusiv din alte localități, nu au întârziat să apară.

Serviciile oferite de atelierul acestuia sunt:

– detailing interior;

– detailing exterior;

– detailing motor;

– polimerizare faruri.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. GEORGE

    13 iulie 2023 at 17:55

    Daca ar folosi cuvinte romanesti ce s-ar intampla?Nu inteleg cum se polimerizeaza farurile?Daca stie meserie cum se exprima…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Film documentar, pentru localnicii unei comune din Gorj

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Glogova sunt invitați la film. Vineri, 13 octombrie, va avea loc, la Casa Glogovenilor, proiecția în premieră a video-documentarului „Tudor Vladimirescu. Istorie, Revoluție și Legendă”, partea a doua.
În localitate se desfășoară, în acest weekend, zilele comunei, evenimentele fiind organizate timp de două zile, sâmbătă și duminică.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

17 străzi din Brănești, în reabilitare

Postat acum

on

De către

Datorită implicării autorităților locale, cu sprijinul echipei PSD Gorj, oamenii din localitatea Brănești vor beneficia de modernizarea ultimilor kilometri rămași neasfaltați din comună. Proiectul în valoare de 10.081.470 de lei a fost aprobat, iar în perioada următoare, lucrările la cele 17 străzi vor intra în execuție.

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber a transmis felicitări primarului Gheorghe Stoichitoiu pentru acest proiect.

 

 

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

7000 mp la Aprilia: Cea mai lungă pârtie artificială de ski se deschide în Gorj!

Postat acum

on

De către

Patronii Aprilia Park de la Sănătești anunță că au realizat un nou spațiu de agrement pentru gorjeni. De data aceasta investiția este unică la nivelul țării, fiind vorba despre cea mai lungă pârtie artificială de ski care va fi inaugurată pe 28 octombrie.

„O tonă de efort și speranță mai târziu, zeci de mii de metri cubi de sol excavați, mii de ore de lucru, sute de tehnicieni, colaboratori și oameni implicați în proiect, zeci de utilaje și un singur an”, asta au investit cei de la Aprilia în noua pârtie.

De altfel, deschiderea oficială a celei mai lungi pârtii artificiale de ski și snowboard din România va avea loc, sâmbătă, 28.10.2023. Pârtia va satisface cu siguranță exigențele tuturor iubitorilor de sporturi de iarnă și amatorilor de adrenalină, care sunt invitați să încerce cei peste 7000 de metri pătrați de suprafață de pârtie artificială de ultimă generație și cele 3 benzi de tubby slide.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK