Connect with us

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Cel mai tânăr antreprenor din Rovinari are numai 24 de ani!

Postat acum

on

0 Shares

Unul dintre tinerii din orașul Rovinari cu care orașul se mândrește foarte mult se numește Dragoș Chircu, are 24 de ani și este unul dintre cei mai tineri antreprenori din orașul nostru. Potrivit primarului din Rovinari, Robert Filip, Dragoș a devenit antreprenor după ce, la finalul anului trecut, a participat la un curs de Antreprenoriat organizat la Primăria orașului Rovinari  de către ASOCIAȚIA GRUP DE ACȚIUNE LOCALĂ – SUDUL GORJULUI, în parteneriat cu ASOCIAȚIA  FEDERAȚIA PATRONATELOR DIN REGIUNEA OLTENIA (F-PRO) și FEDERAȚIA PATRONATELOR ÎNTREPRINDERILOR DE LA MICI LA MARI F-PIMM, în cadrul proiectului „Integrarea durabilă pe piața muncii și creșterea nivelului de competențe al tinerilor NEETs” .

La finalul cursului, Dragoș a depus un plan de afaceri și a obținut o finanțare în valoare de 25.000 de euro, bani cu care a deschis un atelier de Detailing Auto. Pentru orașul Rovinari erau disponibili bani pentru finanțarea a patru proiecte, însă dintre cei care au participat la curs, doar Dragoș Chircu a mers până la capăt. Tânărul antreprenor este foarte pasionat de ceea ce face, este atent la detalii, aplecat către clienți și nevoile acestora, astfel că vestea s-a dus repede, iar clienții, inclusiv din alte localități, nu au întârziat să apară.

Serviciile oferite de atelierul acestuia sunt:

– detailing interior;

– detailing exterior;

– detailing motor;

– polimerizare faruri.

0 Shares
Publicitate
1 Comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

EVENIMENTE

Azi a fost semnat contractul pentru realizarea Capelei la Ploștina

Postat acum

on

De către

Primăria Municipiului Motru a semnat, astăzi, contractul de execuție pentru realizarea unei capele noi, la Biserica Ploștina.

,,Contract de execuție semnat azi pentru Capelă nouă la Ploștina. Valoare 445 000 lei buget local,termen de execuție 8 luni”, a transmis Cosmin Morega, primarul din Motru.

Această investiție va fi realizată pe terenul proprietate a primăriei municipiului Motru, cu bani de la bugetul local.

 

 

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Stație modernă de autobuz, în centrul satului Bâlta

Postat acum

on

De către

Cetățenii din satul Bâlta, comuna Runcu beneficiază începând de astăzi, de o stație de autobuz cu un design modern. „Nouă stație de autobuz din centrul satului Bâlta! Frumos și modern”, a comunicat primarul din Runcu.

Se știe deja, că primarul Adi Cîmpeanu a reușit să realizeze, în comuna pe care acesta o conduce, în decursul anilor, nenumărate investiții, de la reabilitarea școlilor, asfaltarea drumurilor, modernizarea clădirilor publice, crearea de facilități pentru turiști. De asemenea, Runcu este singura comună din Gorj care are două stații de încarcare a mașinilor electrice, care sunt folosite frecvent de turiștii ajunși pe Cheile Sohodolului.

Continuă să citeşti

PROIECTE ȘI INVESTIȚII LOCALE

Parc de joacă ultramodern, la Telești! Spațiul pretabil nu doar pentru copiii din Buduhala

Postat acum

on

De către

Un parc de joacă, care le bate la dotări chiar și pe cele din municipiu, a fost finalizat, recent, în comuna Telești, sat Buduhala. Noul parc are mobilier deosebit, o zonă de joacă generoasă dar și măsuțe speciale pentru ping pong și șah. Să nu uităm că jocul în aer liber în parc este benefic pentru copii dincolo de activitatea fizică pe care o oferă. Îi ajută să socializeze, să își înțeleagă mai bine anumite limite fizice, să se angajeze în jocuri imaginative și să se bucure de natură.

În medie, copiii din ziua de azi petrec câteva ore pe zi cu ochii în fața aparatelor electronice, înlocuind activitățile recreative active în aer liber cu activități mai sedentare, adesea în detrimentul sănătății și al calității vieții lor. La asta s-au gândit reprezentanții Primăriei Telești, care au considerat că un astfel de loc de joacă îi va tine mai multe ore pe copiii în acest spațiu decât în fața telefoanelor mobile.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!