Connect with us

COMUNITATE

Cei mai tari bolizi trec prin Rânca! OneLife Rally vine în Gorj

Postat acum

on

Cea de-a șaptea ediție OneLife Rally își poartă membrii prin șapte orașe din Italia, Croația, Serbia și România. Este o modalitate prin care participanții se vor bucura de cele mai frumoase peisaje din țările traversate. În România, o primă escală a fost stabilită la Sibiul. Evenimentul are o componentă caritabilă, participanții achitând 500 euro, sumele obținute fiind dirijate către organizații de caritate.

Faptul că OneLife Rally vine în Gorj a fost anunțat de primarul municipiului Marcel Romanescu.

„În urmă cu câteva luni, discutam cu Anamaria Prodan despre eveniment și am rugat-o să ne ajute pentru ca acest circuit să includă și județul nostru. Trebuie să-i mulțumesc acum pentru că OneLife Rally va traversa munții, de la Sibiu către București, pe Transalpina, iar super mașinile vor trece prin Rânca în data de 30 iunie. Evenimentul coincide cu Rock Fest Rânca 2023, organizat de Consiliul Județean Gorj”, a menționat Romanescu.

OneLife Rally este o aventură atent concepută, care te poartă prin șapte țări diferite, oferind experiențe de neuitat. Cu toate că în Europa sunt multe astfel de raliuri, organizatorii au ales o cale difeită pentru desfășurarea acestui eveniment. Conform organizatorilor, serviciul și inovația de cea mai înaltă calitate sunt completate de fiabilitate și orientare internațională. Astfel, OneLife Rally a reușit să devină în scurt timp unul dintre cele mai relevante raliuri din regiune. Începând cu anul 2017, evenimentul este singurul raliu în stil deschis la nivel internațional. Aspect care se traduce prin interacțiunea direct cu vizitatorii, aceștia având ocazia chiar să urce în mașinile participante.

OneLife Rally este în primul rând o platformă pentru iubitorii supercar-urilor, membrii clubului fiind contactați prin diferite canale de comunicare. Pe parcursul anului, între întîlnirile anuale, aceștia sunt activi pe grupurile din social media. De asemenea, ei au acces la o aplicație specială, locul unde poate aplica orice deținător de supercar. Este vorba de o platformă digitală exclusivă, aceasta servind ca punct principal de informare.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Firicel, din Las Fierbinți, spectacol la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Actorul Cuzin Toma, celebru pentru rolul Firicel, din comedia Las Fierbinți, a destins atmosfera, în această seară, la Târgu Jiu. Spectacolul „Doamne ferește!”, a umplut sala teatrului din Târgu Jiu. Alături de Cuzin Toma, pe scena de la Târgu Jiu a urcat și actrița Irina Rădulescu, fiica marelui actor Dem Rădulescu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Gorjul, pe locul doi în Oltenia privind numărul de turiști!

Postat acum

on

De către

Capacitatea de cazare turistică în funcţiune a structurilor de primire turistică din în Regiunea Sud-Vest Oltenia, în semestrul I 2023, a fost de 3519768 locuri-zile, în creștere cu 5,9% fată de semestrul I 2022. Cea mai mare capacitate de cazare în funcțiune a fost înregistrată în județul Vâlcea (54,2%), urmată de județele Gorj (16%), Dolj (12,4%), Mehedinți (10,4%) și Olt (7%), arată Direcția Județeană de Statistică Vâlcea.

În Regiunea Sud-Vest Oltenia, în semestrul I 2023, au fost înregistrate 391616 de sosiri de turiști mai mult cu 23,4% faţă de semestrul I 2022. Cele mai multe sosiri s-au înregistrat în judeţul Valcea (194023, reprezentând 49,5% din totalul regional), iar cele mai puţine sosiri înregistrate au fost în judeţul Olt (15021, reprezentând 3,8% din totalul regional).

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Un cunoscut actor a trecut pe la Stâna „Ștefanu”, de pe Transalpina

Postat acum

on

Un cunoscut actor din România a trecut zilele acestea pe la Stâna „Ștefanu”, de pe Transalpina. A fost întâmpinat chiar de către băcița Mărioara Babu. Denis Hanganu joacă în serialul „Clanul” de la Pro TV.
Actorul a vizitat muzeul de la Stâna „Ștefanu” și s-a delectat cu produsele culinare tradiționale ciobănești. A promis că va reveni pe Transalpina.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK