Connect with us

POLITICĂ

Cei 11 liberali gorjeni, candidați la parlamentare, așteaptă validarea!

Postat acum

pe

Consiliul Director Județean al PNL Gorj, reunit vineri, 9 octombrie, la Teatrul de Vară din Târgu Jiu, a votat în unanimitate listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. 

Astfel, a fost supusă votului propunerea Biroului Permanent Județean al PNL Gorj, conform căreia candidații pentru Camera Deputaților sunt:
1. Dan Vilceanu, deputat în funcție, președintele PNL Gorj.
2. Gheorghe Pecingină, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice.
3. Iulian Popescu, întreprinzător, fost candidat la președinția Consiliului Județean Gorj.
4. Mihai Paraschiv, director al societății de transport în comun „Transloc”.
5. Denisa Șuță, director al Muzeului Național „Constantin Brâncuși”.
6. Sorin Iovan, director în Complexul Energetic Oltenia.
7. Robert Răduțoiu, președintele organizației de tineret a PNL Gorj.

La Senat, candidații PNL Gorj sunt:
1. Ion Iordache, fost primar al orașului Turceni, om de afaceri.
2. Robert Filip, primarul orașului Rovinari.
3. Aura Obrocea, medic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
4. Constantin Dumitrescu, președintele organizației persoanelor de vârsta a treia din PNL Gorj.

Lista va fi înaintată Biroului Permanent Național pentru validare, în ședința programată pentru data de 18 octombrie, la București.

Totodată, Ion Iordache a fost ales în funcția de vicepreședinte al Biroului Permanent Județean al filialei Gorj, iar Iulian Popescu și Robert Filip membri ai conducerii filialei.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Consilier local, președinte la OFSD Motru!

Postat acum

pe

Florentina Petrișor, consilier local PSD Motru, conduce de astăzi Organizația de Femei Social Democrate din localitate. Aceasta a fost singura propusă pentru funcție, votată în unanimitate de cele câteva zeci de social democrate care au participat la alegerile interne de astăzi. De la OFSD Gorj a fost prezentă Anca Bordușanu, președintele interimar, Marcela Mrejeru, președinta OFSD Târgu Jiu dar și de noul purtător de cuvânt al PSD Gorj, Manuela Misăilescu.

PSD Motru se pregătește de Conferință Municipală de Alegeri care va avea loc săptămâna viitoare.

Continuă să citești

POLITICĂ

Poliția Locală, motiv de scandal între PSD și PNL

Postat acum

pe

Opt posturi de conducere din Poliția Locală Tg Jiu au ajuns motiv de scandal, între consilierii PSD și cei ai PNL. Posturile au fost scoase, ieri, din organigrama Poliției Locale. Primarul Marcel Romanescu spune că existau prea multe scaune de șefi și că cei de la PSD nu vor desființarea lor, deoarece multe sunt ocupate politic. „Cei de la PSD nu doresc această schimbare și vor ca primăria să funcționeze așa cum se obișnuia în vremurile în care dețineau puterea. De aceea au și votat împotrivă, fără a avea argumente. Știu că există nemulțumiți și că cei care își pierd funcțiile de conducere încearcă să se folosească de ceilalți angajați, insinuând tot felul de scenarii, în speranța că vor putea bloca noua organigramă”, a fost poziția edilului.

În replică, aleșii PSD spun că nu au participat la votarea organigramei, deoarece o consideră făcută ilegal. Luis Popa spune că acțiunea consilierilor social democrați s-a bazat pe lipsa argumentației și acuză liberalii de discriminări, prin aprobarea noii organigrame. „Noi nu am votat împotriva organigramei, noi nu am participat la votarea organigramei, sunt două lucruri diferite. În același timp, am avut și argumente de ce am procedat așa, argumente ce se vor regăsi în procesul verbal al ședinței. În urma acestei reorganizări, o parte dintre persoanele din această clasă urmează sa fie transferate în cadrul primăriei?Acest răspuns mi-a ridicat câteva semne de întrebare, printre care cei care s-au ocupat de această reorganizare au știut de la început pe cine mută, de unde și unde va ajunge persoana respectiva”, sus’ine consilierul PSD, Luis Popa.

Continuă să citești

POLITICĂ

Contabil inculpat, suspendat din funcție, transformat în consilier local

Postat acum

pe

Pasare Daniel, contabilul suspendat din funcția de la Primăria Vladimir, prin ordin de prefect, va reveni înapoi în structura de conducere a UAT-ului. Acesta va deveni consilier local, el candidând pe lista PNL la alegerile locale. Deși pare absurd, inculpatul, coleg de dosar cu edilul Ion Ianași, ambii fiind trimiși în judecată pentru podul de la Andreești, a fost validat în funcție la ultima ședință de CL Vladimir, după ce fostul ales liberal Dolcescu a rămas fără sprijin politic fiind eliminat din Consiliul Local.

Continuă să citești

Târgu Jiu
Clear
07:1218:07 EET
Feels like: 3°C
Wind: 3km/h NW
Humidity: 82%
Pressure: 1036.23mbar
UV index: 0
ThuFriSat
16/2°C
17/4°C
16/1°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI