Connect with us

POLITICĂ

Ce spune un cunoscut medic despre consilierii județeni

Postat acum

on

Medicul pneumolog Elena Vlad, cunoscută pentru poziția dură față de conducerea spitalului județean de la Târgu Jiu, spune că a intrat în politică, pentru a opri abuzurile politice. Doctorița a acuzat autoritățile de indolență în rezolvarea problemelor din sănătate, asupra cărora a atras și atenția reprezentanților ministerului de resort.  Vlad a sesizat lipsurile din spital și nerespectarea protocoalelor, chiar și la debutul pandemiei de Coronavirus. Medicul a intrat în politică și candidează pe listele ADN pentru Consiliul Județean și spune că vrea ca aleșii să devină mai responsabili față de comunitate. „Experiența trăită când m-am adresat consilierilor județeni în ședință publică, cu toate piedicile care mi-au fost puse inclusiv cu întreruperea transmiterii ședinței de către televiziuni la ordin politic, nu trebuie să se mai repete. Suntem o țară liberă în care CJ Gorj trebuie să fie în slujba cetățenilor și să găsească soluții la problemele semnalate de către aceștia”, a spus dr Vlad.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Un partid și-a stabilit candidatul pentru Primăria Târgu Jiu! Avocat pregătit pentru 2024

Postat acum

on

De către

Astăzi a avut loc, începând cu ora 13:00, ședința Biroului Permanent Județean al PER Filiala Gorj. În cadrul acesteia s-a supus la vot propunerea președintelui Miroiu Dan Dumitru de desemnare a candidatului pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu și cu unanimitate de voturi a fost desemnat în această calitate, Prim-Vicepreședintele filialei PER Gorj Fumureanu Ștefan Gelu.

A fost făcută o analiză obiectivă asupra evoluției reorganizării filialei și au fost luate decizii menite să îmbunătățească activitatea acesteia.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR