Connect with us

ACTUALITATE

Ce preț pune Polaris pentru gunoi, după ce groapa a rămas închisă

Postat acum

on

Prețurile pentru colectarea gunoiului din Târgu Jiu au rămas la fel, după hotărârea pronunțată ieri de Tribunalul Gorj, prin care groapa de gunoi rămâne închisă. Deși, imediat după luarea măsurii, de către Agenția pentru Protecția Mediului, societatea de salubritate a cerut majorarea tarifelor, acestea nu au crescut, reprezentanții firmei acceptând păstrarea lor, pentru o perioadă și în speranța că se va pune presiune pe instanță, să deschidă depozitul de la Târgu Jiu. De o lună, deșeurile sunt transportate în Mehedinți. Primarul Marcel Romanescu dă de înțeles că nu va accepta majorări de tarife. „În condiții de criză vom acționa cu duritate maximă, dacă nu vom ajunge la o înțelegere. Eu cred că au celeritatea necesară, ca să poată găsi cea mai bună soluție, pentru gestionarea gunoaielor, având în vedere că sunt două contracte, sub patronajul aceleeași societăți”, a declarat primarul din Târgu Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Video: Salariat al Primăriei Târgu Jiu, fără mască în autobuz!

Postat acum

on

De către

Un angajat al Primăriei Târgu Jiu a fost surprins de un călător într-un mijloc de transport al Transloc, cu masca sub barbă. Călătorul susține că, tot timpul, respectivul angajat călătorește în mijloacele de transport în comun în aceiași manieră, dar nimeni nu îl sancționează.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Salarii mai mari în pandemie

Postat acum

on

De către

Românii au avut salarii mai mari în pandemie, conform datelor unei platforme de recrutare online. Anul trecut, lefurile au înregistrat creșteri, în aproape toate domeniile, iar numărul locurilor de muncă a crescut și el cu 25%, față de 2020. Jumătatea dintre joburi s-au adresat specialiștilor care fac muncă de birou. Datele au fost publicate de platforma online de joburi, BestJobs. Salariile au înregistrat creșteri de 16% în IT și 31% în vânzări și marketing. Prin intermediul platformi de recrutare au fost înregistrate 1,8 milioane de aplicări pentru diferitele joburi postate de angajatori.

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Peste 160.000 teste Covid au ajuns, azi, în școlile din Gorj

Postat acum

on

De către

O nouă tranșă de teste de salivă a fost distribuita școlilor din județul Gorj. 163.800 de teste au ajuns la unități, care le vor da părinților, urmând că testarea sa fie efectuata miercuri. „În această dimineață au fost distribuite la sediul ISJ Gorj teste pentru toate scolile. Acestea vor intra în posesia elevilor marți, iar testarea se va face miercuri dimineata”, a transmis șefa Inspectoratului Școlar Gorj, Dana Constantinescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR