Connect with us

ACTUALITATE

Ce a spus ministrul Economiei, înainte de a ajunge la Uzina Mecanică Sadu

Postat acum

on

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, care în această după amiază a ajuns la Uzina Mecanică Sadu, a declarat public, înainte de a ajunge în Gorj, că industria de apărare are nevoie de investiții. Oficialul a început un tur al unităților de profil din țară și asta în contextul războiului din vecinătatea României. „Este nevoie urgent de investiții în industria de apărare. Curând vom aproba în Guvern toate HG-urile privind alocarea bugetelor societăților din industria de apărare şi aştept de la manageri planurile investiționale pentru dezvoltare. 200 de milioane de lei am bugetat anul acesta doar pentru industria de apărare şi îmi doresc să-i investim pe toți în proiecte sustenabile şi profitabile. În acelaşi timp, ca ministru al economiei voi sprijini şi voi promova construcția unei linii metalurgice de procesare a cuprului, astfel încât materia primă să fie prelucrată la noi în țară”, a anunțat ministrul, după ce a fost la Uzina Mecanică de la Cugir. Florin Spătaru și-a limitat vizita la unitatea de la Bumbești Jiu, neajungând și în alte zone ale Gorjului, nici măcar la Târgu Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR