Connect with us

POLITICĂ

Ce a spus George Simion, la Târgu Jiu, despre soția însărcinată

Postat acum

on

0 Shares

Soția lui George Simion, liderul AUR, deși însărcinată în câteva luni, își însoțește soțul în deplasările prin țară. La finalul săptămânii trecute, Ilinca a fost prezentă la Târgu Jiu, unde bărbatul ei a venit să-și promoveze campania demarată de partid, la nivel național. Simion a vorbit despre cea care îi va dărui un copil, într-o emisiune tv, la un post local, unde a spus că cea cu care și-a unit destinele deși este gravidă, face deplasările alături de el.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

POLITICĂ

Un liberal îi mulțumește lui Ponta pentru centura ocolitoare a municipiului Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Liberalul Dorel Chirițescu a transmis mulțumiți publice fostului premier Victor Ponta, reamintind clasei politice că social-democratului i se datorează investiția la centura municipiului.

“Domnule Victor Ponta, vă mulțumim! Dragi prieteni, așa ar fi trebuit să înceapă comunicatele de presă date publicității de către principalele partide politice și instituții din Gorj, cu ocazia punerii în folosință a centurii ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu. Asta pentru că îi datorăm fostului premier și deputat de Gorj existența acestui foarte important obiectiv de infrastructură”, spune universitarul liberal.

„Acuma mulți ani, parcă prea mulți, am jucat fotbal cu Victor Ponta. Iubea însă baschetul. Fotbal nu prea știa. Știa că sunt liberal și eu știam că el nu prea este pesedist. Dar eram în echipe diferite și ne respectam. Politica a fost generoasă cu el și mai puțin generoasă cu mine. Aș avea multe să-i reproșez, dar nu o fac aici și acum. Aici scriu pentru a-i mulțumi. Îi datorăm această centură ocolitoare, în primul rând lui. Recunoștința este însă o floare rară, mai ales printre caracterele mărunte. Și aici la Gorj, mulți au fost cei care au promis și foarte puțini s-au ținut de cuvânt. Nici nu aveau cum. Au fost mult prea mici pentru misiunile pe care și le-au asumat. Gorjul este județul care a dat una dintre cele mai slabe clase politice din țară. Asta se vede, se simte. În locul lor, iată, scriu eu aici: Mulțumim, Victor Ponta”, a conchis liberalul Dorel Chirițescu.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Weber: CE Oltenia, unitate vitală pentru Gorj și pentru întreaga Românie

Postat acum

on

De către

Soarta a peste 40.000 de gorjeni, angajați direct în C.E. Oltenia sau la firmele prestatoare, depind de viitorul companiei, dar, mai mult decât atât, Complexul Oltenia reprezintă un pilon important în sistemului energetic național, care și-a demonstrat încă o dată importanța, dacă mai era nevoie, susține deputatul Mihai Weber.

Când aproape toți ceilalți producători de energie sunt paralizați din cauza caniculei, CEO reușește să echilibreze sistemul și să suplimenteze, la dispoziția directă a ministrului Energiei, cantitatea de energie livrată.

„Este încă un argument în susținerea amendamentelor depuse la Strategia Energetică, aflată în dezbatere publică. Așadar, împreună cu specialiști din minerit și energie, am formulat trei observații pe care le-am depus sub formă de amendamente la actul normativ respectiv, astfel:

-Coroborarea termenelor de închidere a capacităților existente cu punerea în funcțiune a noilor capacități;

-Punerea în rezervă de capacitate a grupurilor existente, cu legislația aferentă;

-Renegocierea Planului de restructurare al– Complexului Energetic Oltenia și, totodată, notificarea Comisiei Europene privind crearea unui mecanism de rezervă de capacitate pentru grupurile rămase în conservare (conform studiului de adecvanță elaborat de Transelectrica).

Trag un semnal de alarmă asupra factorilor de decizie din cadrul ministerului de resort, că, fără CEO, sistemul energetic al României va fi extrem de vulnerabil, iar consecințele le vom resimți cu toții”, a transmis liderul PSD Gorj.

 

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Iordache s-a alăturat protestului din fața CEO

Postat acum

on

De către

Președintele Partidului Național Liberal Gorj, Ion Iordache, s-a alăturat protestului declanșat de angajații Complexului Energetic Oltenia, cărora conducerea companiei nu le-a mai prelungit contractele de muncă. 

După discuțiile purtate cu protestatarii intrați în greva foamei, senatorul Ion Iordache a inițiat o întâlnire cu reprezentanții directoratului CE Oltenia, susținând în fața acestora cauza gorjenilor trimiși acasă fără motiv, puși în fața unor situații familiale disperate.

În urma negocierilor purtate, având susținerea protestatarilor și a primarilor prezenți, s-a reușit reangajarea, începând cu data de 8.07.2024, a unui număr de 105 persoane, cărora li se vor încheia contracte de muncă pe durată determinată, iar pentru cei 19 rămași fără contract de muncă se caută în continuare soluții.

Dezamăgire față de decidenții locali

Reprezentanții PNL Gorj își exprimă dezamăgirea și indignarea față de dezinteresul și neimplicarea decidenților locali în rezolvarea crizelor din comunitatea noastră, pornind de la cei trimiși de gorjeni în Parlament, până la președintele Consiliului Județean sau alți lideri politici. Toți au rămas pasivi în fața suferinței celor 124 de gorjeni, afectați de decizia nedreaptă a conducerii CE Oltenia.

Unitate și solidaritate

Partidul Național Liberal subliniază importanța unității și solidarității pentru rezolvarea problemelor din județ. Rămânem alături de gorjeni și ne angajăm să susținem mereu interesele comunității noastre. Împreună, putem depăși orice criză și putem construi un viitor mai bun aici, acasă.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!