Connect with us

ACTUALITATE

Cât încasează medicii din Spitalul Târgu Jiu

Postat acum

on

Medicii din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu au salarii europene, pentru care s-au plâns mereu. Deși condițiile din unitatea medicală lasă mult de dorit, nu același lucru se poate spune despre veniturile cadrelor medicale. Șefii de secții din unitatea județeană primesc, anual, sute de mii de lei, iar unii reușesc să încaseze venituri și din alte surse, conform declarațiilor publice.
Ana Băleanu, șefa Colegiului Medicilor Gorj, încasează, anual, 335.559, de la Spitalul Județean, la care se adaugă o indemnizație de 23.638 lei, de la Colegiul Medicilor și o indemnizație de la Școala Postliceală Sanitară Carol Davila, de 1.112 RON.
Soțul acesteia, chirurgul Vasile Băleanu, încasează și el 272.226, de la Spitalul Județean, unde este șef de secție. Nici pentru medic nu este singurul venit pe care îl aduce-n casă. El mai primește 3.468 de lei, de la Colegiul Medicilor, ca și soția.
Șefa Secției Oftalmologie, Letiția Barbu, are un venit anual de 244.697 lei, de la unitatea medicală, la care adaugă 24.180 lei, de la propriul cabinet medical și 1900 lei, de la o societate privată.
Un alt șef de secție, Dinu Adrian Blendea, se bucură de un venit anual, de 200.294 de lei, de la Spitalul Județean, unde conduce secția Oncologie.
Ion Dascăl, șef Secție Ortopedie Traumatologie, are un venit anual de 185220 de lei, la care se adaugă dividende de 244.448 lei, de la o firmă privată și o indemnizație de 700 lei, de la Colegiul Medicilor.
Fostul director medical al Spitalului Județean de Urgență, Dinu Constantin Mădălin, primește 196.188 lei, ca medic șef de secție Urologie și un salariu declarat de un cabinet privat, de 7.450 de lei.
Șeful Serviciului de Medicină Legală, Florin Dijmărescu, are un venit salarial anual de 312.095 de lei, de la unitatea medicală din Târgu Jiu.
Natalia Guță, șefă secție Medicină Internă, are 196.516 lei, venituri anuale de la spital și încă un salariu de la Universitatea Constantin Brancusi, de unde primește 49.402 lei. Soțul acesteia, Robert Ciprian Guță, este medic primar la Spitalul Judetean de Urgenta Tg Jiu, de unde primește 212.591 lei.
Maddy Huzzu, șefa UPU, primește 198.778 lei de la unitatea medicală de Urgență, venituri din salarii, la care a adăugat alte 35.009 lei, din gărzi. Huzu este încadrată și la Școala Sanitară Postliceală Carol Davila, din Targu Jiu, care o remunerează cu 16.598 lei.
Natalia Ișfan, șef la Secția Pediatrie, figurează cu un venit acordat de Spitalul Județean Târgu Jiu, de 148.667 lei și unul de 63.046 lei, ca medic primar pediatru.
Salariile, rotunjite cu zeci de mii de lei, pentru gărzi
O altă șefă, Rodica Dîrnu, de la Secția ATI, are un venit de 261.231 lei, anual, la care adaugă alte două salarii și o indemnizație. Doctorița mai încasează de la SC DIAVERUM ROMANIA SRL, încă 81.048 lei și de la Universitatea Constantin Brancusi din Târgu Jiu, 61.005 lei. Colegiul Medicilor îi virează în cont o indemnizație de 1.050 lei.
Șefa de la laboratorul spitalului, Roxana Mihaela Folcuți, are un venit anual de 177.745 lei, de la unitatea din Târgu Jiu, însă mai are salarii și de la Spitalul Orășenesc Rovinari, de unde încasează 86.172 lei. Și soțul acesteia, medicul Cătălin Folcuți, este angajat al unității medicale din Târgu Jiu, pe secția Urologie și are un venit de 166.483 lei.
Unul dintre cele mai mari venituri încasează șefa Secției Cardiologie, Adela Morega, care figurează cu un venit anual de 413.923 lei, acordat de Spitalul Județean, la care se adaugă vouchere de vacanță, de 1.450 lei. De la cabinetul privat pe care îl deține, doctorița are declarate venituri de 271.200 lei, la care mai adaugă venituri din închirieri și dividende, de alte 88.304 lei.
Claudiu Soare, șeful Secției Chirurgie, are un salariu anual de 192.957, la care se adaugă și venituri din efectuarea de gărzi. Potrivit declarației de avere, medicul chirurg și-a rotunjit salariul cu 74.744, din gărzi.
Paula Tătaru, soția directorului de la Ambulanță, și ea șefă de serviciu, încasează 111.659 lei de la spital, alte 54.048 de la Art Kinesismed SRL, ca economist și alte 12.152 lei, ca administrator al aceleiași firme private. Alte 3233 lei le încasează din închirierea unui apartament.
Șeful de la Obstetrică-Ginecologie, Adrian Tetileanu, primește 153.982 lei și însă 52.941 lei, pentru gărzi. Medicul deține și un cabinet privat, de unde are declarate venitul de 258.934 lei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Hunedorean cu interdicție, depistat de jandarmi pe stadion

Postat acum

on

De către

Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj anunțat că pe timpul asigurării măsurilor de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal din cadrul Ligii a II-a desfășurat pe Stadionul ,,Constantina Diță” din municipiul Târgu-Jiu, dintre echipele ACS Viitorul Pandurii Tg-Jiu și CS Corvinul Hunedoara, jandarmii gorjeni au depistat un suporter în galeria oaspete care avea aplicată sancțiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal.

Jandarmii au întocmit actele de constatare pentru infracțiunea prevăzută de art. 31 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru ,,Fapta unei persoane, căreia i s-a interzis accesul la unele competiţii sau jocuri sportive, de a se afla în arena sportivă unde se desfăşoară o competiţie sau un joc sportiv de genul celor pentru care s-a dispus interdicţia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă”.

 

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Invitațiile pentru Ziua Vârstnicilor s-au dat ca pâinea caldă

Postat acum

on

De către

Invitațiile pentru persoanele din Târgu Jiu, care vor să participe la ”Ziua Vârstnicilor”, s-au dat ca pâinea caldă. Toate cele 3.000 de tichete au fost împărâțite într-o singură zi. Luni, autoritățile locale au început distribuirea loc, prin două puncte, unul în centrul municipiului, la stadion, iar cel de-al doilea, în strada Oltețului.
Participanții la evenimentele din 2 octombrie trebuie să aibă minim 65 de ani. Petrecerea va avea loc l un cunoscut local, de pe insulița Jiului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Urs lovit de trenul ce circula pe ruta Craiova-Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

La data 26 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Târgu Jiu au fost sesizați telefonic, de un bărbat cu privire la faptul că a fost informat de mecanicul unui tren de persoane, care circula pe ruta Craiova-Târgu Jiu, ar fi surprins și lovit un animal aflat pe calea ferată.

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit cadavrul unui urs între șinele de cale ferată.

La fața locului s-au prezentat reprezentanți ai A.J.V.P.S. Gorj, care au procedat la ridicarea animalului, acesta fiind transportat la D.S.V.S.A Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK