Connect with us

SPORT

Cât costă să închiriezi o lojă, la meciul dintre Craiova și FCSB

Postat acum

on

0 Shares

Microbiștii pot să închirieze câte o lojă, la meciul dintre FCU 1948 – FCSB. Suporterii vor putea să își cumpere tichete pentru meci, fie de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, fie online.
Prețurile biletelor au fost comunicate azi și încep de la 10 lei, până la 80 de lei, astfel:
VIP: 80 RON, Tribuna I: 30 RON, Tribuna II: 20 RON, Peluza II (Peluza Sud): 10 RON, Peluza I (oaspeți): 10 RON, Peluza I: 10 RON. Organizatorii au anunțat că pot fi închiriate și loje, pentru 10 persoane. Prețul unei astfel de loje este de 2000 RON.
Suporterii care merg la meciul ce se va disputa pe stadionul din Târgu Jiu vor putea achiziționa și suveniruri, cu însemnele clubului din Bănie. Acestea vor fi puse în vânzare în incinta stadionului din Târgu Jiu, acolo unde va fi amplasat un magazin mobil.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

SPORT

Președintele Clubului Sportiv Orășenesc Turceni și-a dat demisia!

Postat acum

on

De către

Iulian Diură președintele clubului de fotbal din Turceni a demisionat din funcție la doar câteva luni de la numirea în funcție. Acesta a fost numit în funcție în luna aprilie, iar trei luni după a demisionat din funcție. 

„În cursul zilei de astăzi, președintele clubului și-a înaintat demisia din funcție. Mulțumim pentru tot efortul depus și perioada petrecută la noi. Vă dormim mult succes”, se transmite pe pagina clubului de fotbal.

Clubul de fotbal este în disoluție totală, foștii jucători au rămas fără contracte, echipa nu mai evoluează în Liga a III-a

Continuă să citeşti

SPORT

Știința Turceni nu va mai evolua în Liga a III-a!

Postat acum

on

De către

Clubul Sportiv Orășenesc Turceni anunță că echipa nu va mai juca în Liga a III-a. Echipa s-a desființat, deși a jucat doar un an în această ligă. Vara trecuta, noua conducere a clubului a reziliat contractele pentru aproape toți jucătorii care au ajutat clubul la promovarea în Liga a III-a.

„Invitația Federației Române de Fotbal pentru rămânere în liga a 3-a a fost refuzata de clubul nostru”, anunță clubul din Turceni.

Continuă să citeşti

SPORT

Tabără de baschet la Târgu-Jiu

Postat acum

on

De către

În perioada 5-11 iulie 2024, Federația Română de Baschet – prin Academia Română de Baschet – Filiala Gorj – organizează la Târgu Jiu un camp de vară în care jucătorii din generația 2009 vor beneficia de antrenamente și alte activități complementare, sub coordonarea unor specialiști, pentru dezvoltarea baschetbalistică și personală a tinerilor sportivi.

Sportivii trebuie să se prezinte în Târgu Jiu pe 5 iulie, la ora 13:00, la hotelurile Story (băieții) și Anna și Daria Suits (fetele), având asupra lor echipament pentru antrenamente în sală și în aer liber. Pentru detalii suplimentare, rugăm să contactați responsabilul de logistică al evenimentului, Claudiu Alionescu (tel. 0769.675.976).

Federația Română de Baschet va finanța (integral sau parțial) participarea în tabăra de baschet de la Târgu Jiu a unor sportivi și sportive din generația 2009 care au evoluat în cadrul acțiunilor organizate sub egida FIBA Youth Development Fund, astfel:

18 băieți și 15 feteparticipare gratuită (finanțare 100% FR Baschet)
18 băieți și 15 fetepreț participare 850 lei / persoană(finanțare 50% FR Baschet)Summer Camp-ul de la Târgu Jiu este prima tabără de vară organizată de Federația Română de Baschet, prin Academia Română de Baschet, cu sprijinul Consiliului Județean Gorj și al Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Alte evenimente similare vor fi organizate în viitor de Federația Română de Baschet.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!