Connect with us

COMUNITATE

Casa incendiată din Godinești, realizată de la zero! 

Postat acum

on

Asociația Glasul Sufletului din Rovinari s-a implicat și a bifat o nouă reușită. Este vorba despre locuința familiei Tănasie din Godinești, care a fost mistuită de flăcări.

„Misiune îndeplinită pot spune pentru familia Tănăsie din Godinești. În urmă cu câteva luni casa familiei a fost mistuită de incendiu și munca a trei generații a fost pierdută. Azi se pot muta în căsuță și cu ajutorul lui Dumnezeu vor finaliza și camerele de jos acolo unde stăteau cei vârstnici. Acolo au mai rămas de încărcat pereți, de făcut instalația electrică și de apă. Nu vreau azi decât să mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos în cale OAMENII care demonstrează ca Dumnezeu lucrează prin mâinile lor și prin bunătatea sufletului lor se înfăptuiesc minunile. Mulțumesc Doamne că mă faci părtașă la asemenea lucruri. Mulțumim donatorilor, voluntarilor și tuturor care ați crezut în noi și nu ne-ati lăsat chiar dacă și vouă va fost greu . Sănătate și fericire să vă dea bunul Dumnezeu, tuturor”, a transmis Lia Cristina.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Copil de cinci ani, înțepat de o albină la bâlciul de la Tismana! SMURD chemat în ajutorul minorului

Postat acum

on

De către

Un copil în vârstă de 5 ani a fost înțepat de o albină, astăzi, în bâlciul de la Tismana. Familia s-a panicat și a apelat la 112. Un echipaj SMURD a intervenit, confirmă ISU Gorj, iar minorul a fost transportat la SJU Târgu Jiu. Copilul este în afara oricărui pericol.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Trei femei, victimele accidentului de la Tămășești!

Postat acum

on

De către

Trei femei de 30, 35 si 65 de ani sunt victimele accidentului din această seară de la Tămășești. Femeile au fost găsite conștiente și neincarcerate la prezența ambulanțelor la locul accidentului. Victimele au fost transportate la SJU Târgu Jiu.

ISU Gorj a intervenit cu 2 autospeciale pentru descarcerare și un echipaj SMURD iar Serviciul Județean de Ambulanță cu 2 salvări.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Video: Apă neagră la robinetele locuitorilor din Schela

Postat acum

on

De către

Locuitorii comunei Schela nu pot folosi nici măcar pentru uz casnic sau menajer apa de la robinet. Asta și pentru că ceea ce curge, pe banii lor, este o apă plină de nămol care nu face decât să le distrugă centralele termice și mașinile de spălat.

 

Grav este că localnicii au parte de o astfel de apă după ce, în ultimele două luni, au suferit de lipsa ei, spun cetățenii care arata cu degetul acuzator spre autoritatea locală.

Apa la Schela nu este administrată de Aparegio ci de primăria din localitate. Localnicii spun că plătesc apa fără să o poată utiliza, cerând DSP Gorj sa se autosesizeze în acest caz.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR