Connect with us

EVENIMENTE

Canalizarea, transformată în arteziană. Apa a luat-o pe străzi

Postat acum

on

Canalizarea nu a mai făcut față, în comuna Bălești, iar apa a început să iasă pe lângă capacele metalice. Volumul mare de apă menajeră, amestecat cu apa de ploaie, și-a creat drum în afara rețelei. Șuvoiul a pornit pe străzi, spre nemulțumirea unora dintre localnici. În satul Cornești, unul dintre consilierii locali a surprins momentul, într-un filmuleț, pe care l-a postat pe pagina de socializare. Florin Papuc a dat vina pe autoritățile locale, pentru disconfortul creat în localitate, deoarece susține că firma care a câștigat contractul nu a executat lucrări de bună calitate, iar aleșii locali au acceptat acest lucru.  „Refulează canalizarea de la Corneștii Vechi, lucru care este inadmisibil. O lucrare prost executată, o lucrare de mântuială. Banii dumneavoastră sunt aici! Rușine consiliului local și Primăriei Bălești”, spune consilierul.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

A încercat să fugă de polițiști, cu mopedul neînmatriculat

Postat acum

on

De către

Un bărbat a fost urmărit de polițiști, după ce a încercat să fugă de oamenii legii, care l-au prins cu un moped neînmatriculat. „Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au depistat în trafic, un bărbat, de 35 ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe DC 46 Săulești. Conducătorul mopedului nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, aceștia din urmă procedând la urmărirea și imobilizarea acestuia”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Poluare gravă cu țiței la Vierșani!

Postat acum

on

De către

Un nou incident cauzat de uzura conductelor de transport țiței în zona Viersani, comuna Jupânesti, identificat și verificat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj a condus la constatarea unei poluării grave a solului. Operatorul care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor, responsabil de acest incident a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 65 000 lei și obligat să ia măsuri de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tânăr prins după ce a furat bicicleta unui bărbat

Postat acum

on

De către

Un tânăr a fost prins de polițiști, după ce a furat bicicleta unui bărbat, pe care o lăsase asigurată cu un sistem tip cablu de balustrada blocului. „În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, din  municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”,

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR