Connect with us

EVENIMENTE

Cabinete medicale amendate în Gorj. Vezi pentru ce!

Postat acum

on

0 Shares

Inspectorii de Sănătate Publică Gorj au desfășurat o acțiune tematică de control, care a vizat cabinetele de medicină de familie și cabinetele medicale de specialitate. Pste 30 de cabinte au fost sancționate în urma verificărilor, după ce echipele de control au descoperit mai multe nereguli. „În cadrul acestei acțiuni au fost verificate 102 cabinete, din care 51 cabinete de medicină de familie și 51 cabinete de specialitate. În urma verificărilor, au fost aplicate 36 de sancțiuni, din care 9 avertismente și 27 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 156.000 de lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru neconformități, precum: stare igienico-sanitară necorespunzătoare; neasigurarea corespunzătoare a lanțului de frig și monitorizare necorespunzătoare a temperaturii la lanțul de frig; funcționarea cabinetului medical într-un spațiu fără autorizație sanitară de funcționare; nerespectarea programului de lucru; nerespectarea circuitelor funcționale; neasigurarea cabinetului cu apă curentă caldă și rece; gestionare necorespunzătoare a deșeurilor medicale; nerespectarea precauțiunilor standard, igienă necorespunzătoare a mâinilor (unghii cu gel și bijuterii); nerespectarea structurii funcționale”, au comunicat reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Gorj.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

EVENIMENTE

Dosar penal după accidentul cu două victime de la Drăguțești

Postat acum

on

De către

La data de 15 iulie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Drăguțești.

Din primele verificări efectuate la fața locului de polițiștii Biroului Rutier, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Drăguțești, sat Cârbești, în timp ce conducea un autoturism pe DE79-Dăguțești, din direcția localității Târgu Jiu către Rovinari, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a lovit frontal un alt autoturism, condus regulamentar de către o femeie, în vârstă de 33 de ani, din comuna Fărcășești, sat Roșia Jiu, județul Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea a doi pasageri din autoturismele implicate (o femeie, în vârstă de 58 de ani și un minor de 14 ani), care au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ambii conducători auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident grav la Drăguțești! Descarcerarea la fața locului

Postat acum

on

De către

Accidentul a avut loc în curbă, la intrare în Urechești. Un Logan se află  răsturnat, pe plafon în șanț, iar un alt autoturism este lovit în partea din față, pe cealaltă banda de mers. La fața locului sunt două echipaje de ambulanță iar circulația se face pe un singur sens de mers.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Trei mașini implicate într-un accident rutier, o victimă!

Postat acum

on

De către

La data de 14 iulie 2024, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Căpreni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B Satu Nou, din direcția localității Căpreni către Hurezani, la efectuarea manevrei de viraj la stânga pentru a pătrunde într-o parcare, a acroșat un autoturism, condus de un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani din Craiova, județul Dolj, care se angajase regulamentar în depășire.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, acestea au părăsit partea carosabilă și au intrat în coliziune cu un alt autoturism ce se afla parcat, rezultând rănirea unei femei, în vârstă de 35 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism. Aceasta a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!