Connect with us

ACTUALITATE

Bumbești Jiu: Micii sportivi nu au pistă de karting dar au obținut locul I la o competiție națională de gen

Postat acum

on

În zilele de 25 și 26 iunie 2023, a avut loc Concursul național de karting ”Cupa Pietricica”, organizat de Palatul Copiilor Piatra Neamț, finanțat de Ministerul Educației. La această competiție au participat și elevi din Bumbești Jiu care au obținut locul I. Asta deși nu au în localitate, ori în Gorj, o pistă unde să se antreneze.

Sportivii din Bumbești Jiu ar fi avut un loc pretabil pentru o pistă de karting este vorba despre fosta bază sportivă a Jandarmeriei, dar aceasta a fost cedată IPJ de către autoritățile locale din Bumbești-Jiu. În lipsa unui spațiu adecvat pentru antrenament, acești minunați copii au obținut totuși locul 1 la competiția națională de carting organizată la Piatra-Neamț!

Un cetățean al oradului a cerut însă cs terenul să fie folosit în beneficiul comunității. Din păcate, consilierii locali, obedienți, au spus NU.

„Am făcut o petiție pentru ca această bază să fie folosită pentru necesitățile cetățenilor orașului (din păcate datorită consilierilor locali nu a avut succes)! Felicitări pentru rezultatele obținute tuturor celor implicați ( profesori, copii, părinți)! Trebuie să ne trezim și să ne implicăm în dezvoltarea acestui oraș! Să apreciem și să recompensăm toate valorile care obțin rezultate deosebite la diferite concursuri(sport, cultură, învățământ,etc)! Să le oferim condiții optime să performeze”, a precizat Georgian Udrescu, cetățeanul care a cerut, în van însă, ca baza respectivă, abandonată, să revină comunității.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Criză de butelii

Postat acum

on

De către

Buteliile, cândva nelipsite din casa fiecărei familii, au ajuns la mare căutare. Gorjenii care încă folosesc acest tip de alimentare pentru aragaz au alergat, în ultimele zile, să caute un centru care încă mai are pe stoc. De la punctele din oraș, oamenii au fost direcționați către centrele din comune, în speranța că au noroc și găsesc acolo butelii. Problema a apărut în momentul în care stațiile GPL au refuzat să mai încarce recipientele goale, aduse de oameni, după tragedia de la Crevedia, care a fost urmată de controale.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Ministrul Energiei, vizită în Gorj

Postat acum

on

De către

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, va veni în județul Gorj, la finalul acestei săptămâni. Burduja a fost invitat, pe 6 octombrie, la aniversarea a 40 de ani de la inaugurarea Centralei Hidroelectrice Tismana Subteran, cea mai mare unitate hidroenergetică din cadrul Complexului Cerna-Motru-Tismana, dar și pentru inaugurarea unor lucrări efectuate aici, a declarat subprefectul Mihai Istrate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

410 pensionari din Motru, la petrecerea de Ziua Persoanelor Vârstnice! Premii și excursii

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Motru nu i-a uitat pe vârstnicii localității, nici în acest an. Astfel, de Ziua Persoanelor Vârstnice 410 pensionari din Motru au fost invitați la masă.

Autoritatea municipală a organizat și o excursie la Ocnele Mari la care au participat 50 de vârstnici din localitate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK