Connect with us

ACTUALITATE

Buget de un milion de euro pentru reabilitarea Parcului „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

Un milion de euro pentru reabilitarea Parcului „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu. Suma va fi solicitată de la Ministerul Dezvoltării. În urma modificării proiectului, de la 7 milioane de lei s-a scăzut la 5 milioane de lei. Lucrările de reabilitare și modernizare a Parcului „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu vor costa mai puțin. Acestea vor fi scoase la licitație, iar șantierul ar urma să fie deschis în cursul anului viitor, după cum a precizat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Inițial, Parcul respectiv ar fi trebuit să fie modernizat și reamenajat încă de anul acesta, declarat Anul „Tudor Vladimirescu”. Nu s-a reușit obținerea finanțării necesare și chiar au mai fost scoase câteva elemente din proiectul original, din acest motiv apărând și reducerea de costuri. Cu toate acestea bugetul de un milion de euro este unul consistent. Parcul va beneficia de mobilier nou, de fântâni arteziene noi și de zone de promenadă

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. GEORGE

    8 noiembrie 2021 at 09:17

    NU VI SE PARE CAM MULT?OARE IL PAVEAZA CU DALE DE AUR?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR