Connect with us

ANUNȚURI

Branșări ilegale la rețeaua publică de apă și canal.232 de locații au fost descoperite

Postat acum

on

05.05.2020

Comunicat de presă

Aparegio Gorj anunță faptul că, în urma verificărilor efectuate în ultima perioadă de personalul din cadrul Compartimentului Detectare pierderi și fraude din Sistem ,s-au constatat branșări fără forme legale la rețeaua publică de apă și canalizare la un număr de 232 de locații din municipiul Târgu-Jiu.
Având în vedere art. Articolul 46^1, lit. a) din Legea serviciilor comunitare de utilități publice nr. 51 din 8 martie 2006 republicată, cu modificările și completările ulterioare: ”Constituie infracțiune în domeniul serviciilor de utilități publice și se pedepsește potrivit prevederilor Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, cu modificările și completările ulterioare, dacă sunt săvârșite cu intenție, următoarele fapte:a) furtul de apă din sistemul public de alimentare cu apă;”,operatorul a transmis situația cu utilizatorii care au fost depistați branșați/racordați ilegal la sistemul public de alimentare cu apă către Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, instituție abilitată să efectueze verificări.
Pe această cale, facem din nou apel către toți utilizatorii care se regăsesc în situația mai sus menționată să intre in legalitate prin incheierea contractelor/ actelor adiționale pentru serviciul de apă și canalizare cu Aparegio Gorj.
Controalele Compartimentului Detectare pierderi și fraude din Sistem vor continua în toata aria de operare a Companiei de apă și canalizare.

Responsabil Relații Publice,
Bărbat Nicoleta Daniela

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ANUNȚURI

Locuri de muncă în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Societate autorizată din Târgu Jiu angajează tâmplari și finisori cu experiență în domeniul prelucrării lemnului. Se oferă salariu atractiv, cadru de munca adecvat și se punctează financiar experiența.

Relații la telefon: 0722.740407

Continuă să citeşti

ANUNȚURI

Postat acum

on

De către

Colectivul Secției Psihiatrie este alături de medic șef dr. Cîmpeanu Ana Maria, în greaua încercare prin care trece, odată cu trecerea în neființă a mamei sale, Dr. ȚIGĂREANU ANGELA.

Continuă să citeşti

ANUNȚURI

Postat acum

on

De către

Familia Cîmpeanu Nicolae și Ana Maria anunță, cu profund regret, trecerea în neființă a celei care a fost reputat medic cardiolog, mamă, soție, bunică – Dr. Țigăreanu Angela. Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Eden, iar înmormântarea ca avea loc sâmbătă, 23.04.2022, la ora 12:00, la Cimitirul Municipal Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR