Connect with us

EVENIMENTE

Boșii sindicali ai CEO s-au întors cu mâna goală de la Ministerul Energiei

Postat acum

on

Liderii sindicali ai Federațiilor din CEO au fost prezenți miercuri la ora 15.00 la Ministerul Energiei pentru o discuție cu ministrul pe tema blocării negocierilor pentru creșterile salariale din companiei. La întâlnirea cu Virgil Popescu au fost prezenți și parlamentarii PNL, Dan Vîlceanu și Gigi Pecingină, dar și directorul companiei de la Gorj, Daniel Burlan.

Situația companiei este destul de proastă deoarece nici măcar prima de 1 Mai nu se mai acordă până pe 15 mai, cum a fost hotărât în comisia de negociere de luni, ci pe data de 18 mai, potrivit unei hotărâri de Directorat.

Sindicaliștii au primit doar promisiuni dar nu ceva concret legat de creșterile salariale dorite. Nu s-au clarificat nici informațiile legat de măsurile sociale din memorandum ci practic doar s-a purtat o discuție amicală, fără un document oficial la finalul întâlnirii. Liderii s-au ales doar cu fotografii de grup și nimic concret la capitolul creșteri salariale.

La CEO nu se știe dacă se mai întruni comisia de negociere, deoarece creșterile salariale pentru acest nu sunt o certitudine.

Ministrul Energiei a transmis că liderii sindicali sunt puși pe piste greșite astfel:

Astăzi am avut o întâlnire si cu reprezentanții sindicatelor din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Am discutat despre măsurile luate de Guvern și Ministerul Energiei pentru a veni în ajutorul CEO, dar si despre necesitatea implementării planului de restructurare al Complexului. Acest plan va oferi noi posibilități de investiții și dezvoltare pentru Sistemul Energetic Național. Din păcate, colegii revin la minister cu fel și fel de zvonuri care denaturează realitatea situației. Oamenii aceștia nu merită manipulări politice, astfel că mă așez la masă cu ei, de fiecare dată când este necesar, le explic și răspund direct tuturor neclarităților pe care le au. Avem soluții și oameni profesioniști cu care lucrăm. Punem în practică potențialul pe care îl avem. Este vorba despre schimbări în bine și de a nu lăsa pe nimeni în urmă, acesta este adevărul, nu disputele politice inutile. La întâlnire au participat și Directorul General al CEO, Daniel Burlan, precum și deputații PNL de Gorj, Dan Vîlceanu și Gheorghe Pecingină”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Accident în giratoriul de la Piața Centrală. Circulație îngreunată

Postat acum

on

De către

Circulația este blocată pe o bandă, în zona Pieței Mari, din Târgu Jiu. Două autoturisme s-au ciocnit, în sensul giratoriu. În urma impactului, mașinile au fost „șifonate”, însă, din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Minor de 11 ani, rănit în accident

Postat acum

on

De către

Un copil de 11 ani a fost rănit, după ce mașina în acre se afla a fost lovită de un alt autoturism, ]n zona Kaufland, din municipiu „Din cercetările efectuate la fata locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 32 de ani, din Targu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe aleea Digului, din localitate, la intersecția cu str. Barajelor, ar fi pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de o femeie, de 42 de ani, din aceeași localitate, intrând în coliziune cu acesta. In urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a unui minor, de 11 ani, din Târgu Jiu, pasager în autovehiculul condus de femeieȚ, se arată întrr-un comunicat emis de IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în zona Kaufland. O persoană rănită

Postat acum

on

De către

Un accident s-a produs în zona Kaufland, din municipiul Târgu Jiu. Din primele date, o persoană este rănită, după ce două autoturisme s-au lovit. Echipaje de poliție și salvare au ajuns la fața locului. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR