Connect with us

EVENIMENTE

Bolbocești: Consilierul personal al primarului de Albeni, prins băut la volan

Postat acum

on

Florin Clipici, mana dreapta a primarului de Albeni, Ionuț Stan, boldoexacavatorist la primărie și membru în Consiliul de Administrație al școlii gimnaziale din comună, în calitate de reprezentant al edilului local, a fost prins băut la volan. Aceasta conducea mașina Primăriei Albeni în momentul în care a fost tras pe dreapta de poliție.

Practic, Clipici ar fi băut, în această seară, într-o cârciumă din comună, unde ar fi stat și la păcănele, apoi s-a suit la volanul Dusterului și a condus până la Bolbocești unde a fost oprit de patrulă. De o patrulă de poliție de la Târgu Cărbunești, care a decis că șoferul trebuie controlat la acte și la fiola.

Clipici a rămas fără carnet spun localnici al comunei care susțin că omul primarului, cel implicat în dosarul șpăgii de la primărie, ar fi pasibil și de un dosar penal.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheorghe

    14 noiembrie 2021 at 08:53

    ASA PRIMAR,ASA CONSILIER.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

În arest, după ce au bătut un tânăr, care i-a contrazis

Postat acum

on

De către

Doi tineri, de 18 și 28 de ani, au ajuns în arestul poliției, după ce au agresat un alt tânăr. Agresorii au luat la bătaie victima, din cauza unei discuții în contradictoriu. “Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Motru au reținut pentru 24 de ore, doi tineri de 18, respectiv 28 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Din cercetări, polițiștii au stabilit că la data de 5 februarie a.c., în timp ce se aflau în spațiul public și pe fondul unor discuții contradictorii și a consumului de alcool, cei doi ar fi lovit un alt tânăr de 18 ani, din municipiul Motru, provocându-i leziuni”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Adolescent de 15 ani, arestat pentru violarea unui copil

Postat acum

on

De către

Un adolescent de 15 ani a fost arestat, după ce a violat un copil de 7 ani. Adolescentul, din Petrila, este elev la un liceu din Târgu Jiu. Mama victimei a reclamat fapta la poliție, la sfârșitul săptămânii trecute, iar ieri, judecătorii din Petroșani au emis mandat de arestare preventivă pe numele tânărului. ”Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 20 de zile, începând cu data de 06.02.2023 şi până la data de 25.02.2023, inclusiv, a inculpatului (…) pentru săvârșirea infracțiunii de viol, (…) (2 acte materiale – faptă săvârșită în perioada 21-24.01.2023 fără a se putea stabili cu exactitate ziua și fapta săvârșită în data de 04.02.2023(…). Dispune emiterea, de îndată, faţă de inculpat, a mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 20 zile, cu începere de la data de 06.02.2023 şi până la data de 25.02.2023, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul privind luarea măsurii arestului la domiciliu sau a măsurii controlului judiciar”, a hotărât Judecătoria Petroșani.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amendă de 10.000 lei, la un magazin de pâine. Vezi de ce!

Postat acum

on

De către

Inspectorii DSVSA Gorj au amendat un magazin de pâine, cu 10.000 lei. Reprezentanții instituției au efectuat controale, în perioada 1 februarie-5 februarie 2023 și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, reprezentând 5 avertismente scrise şi 4 amenzi în cuantum de 15.700 lei, unor operatori/persoane fizice din Alimpeşti, Novaci, Scoarţa, Târgu-Cărbuneşti şi Târgu-Jiu. Pe lângă amenda aplicată magazinului destinat comercializării produselor de panificaţie, inspectorii au mai dat amenzi de „3.000 lei la un C.S.V.A., pentru nerealizarea integrală a Programului cifric al acţiunilor de supraveghere, prevenire şi control al bolilor la animale, al celor transmisibile de la animale la om, protecţia animalelor şi protecţia mediului în anul 2022; 1.500 lei conducătorului unei autoutilitare (control trafic), pentru transportul de animale neidentificate şi neînregistrate, fără documente sanitare-veterinare; 1.200 lei la un bar, întrucât angajatul prezent la data verificării nu purta echipament de protecţie corespunzător şi nu menţinea o stare adecvată de igienă în incinta unităţii (utiliza recipienţi fără capac şi pedală pentru precolectarea deșeurilor menajere şi depozita anumite produse direct pe paviment)”, potrivit reprezentanţilor DSVSA.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR