Connect with us

EVENIMENTE

Bolbocești: Consilierul personal al primarului de Albeni, prins băut la volan

Postat acum

on

Florin Clipici, mana dreapta a primarului de Albeni, Ionuț Stan, boldoexacavatorist la primărie și membru în Consiliul de Administrație al școlii gimnaziale din comună, în calitate de reprezentant al edilului local, a fost prins băut la volan. Aceasta conducea mașina Primăriei Albeni în momentul în care a fost tras pe dreapta de poliție.

Practic, Clipici ar fi băut, în această seară, într-o cârciumă din comună, unde ar fi stat și la păcănele, apoi s-a suit la volanul Dusterului și a condus până la Bolbocești unde a fost oprit de patrulă. De o patrulă de poliție de la Târgu Cărbunești, care a decis că șoferul trebuie controlat la acte și la fiola.

Clipici a rămas fără carnet spun localnici al comunei care susțin că omul primarului, cel implicat în dosarul șpăgii de la primărie, ar fi pasibil și de un dosar penal.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheorghe

    14 noiembrie 2021 at 08:53

    ASA PRIMAR,ASA CONSILIER.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Minorul dispărut de la domiciliu a fost găsit

Postat acum

on

De către

Minorul dat dispărut astăzi de la domiciliu a fost identificat de polițiști la locuința tatălui vitreg, situată în municipiul Târgu-Jiu. Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Incendiatorii autoturismului din Mătăsari, incident din 11 septembrie, în arest

Postat acum

on

De către

La data de 29 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, doi bărbați de 31 și 32 de ani, din localitatea Mătăsari, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul de 32 de ani l-ar fi instigat pe cel de-al doilea să incendieze un autoturism aflat în localitatea Mătăsari.

În cursul acestei zile, bănuiții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale, anunță IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Percheziții la o firmă de confecții metalice

Postat acum

on

De către

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, efectuează 4 percheziții domiciliare, la punctele de lucru și sediul unui agent economic, având ca obiect de activitate confecții metalice.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, urmărindu-se ridicarea, în vederea continuării cercetărilor, a mai multor înscrisuri referitoare la activitatea comercială a societății.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR