Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Boarfe și parfumuri ”de firmă”, totul la 2 lei, în Dispeceratul 112 de la Ambulanța Gorj

Postat acum

on

0 Shares

 

Cu sprijinul PSD și al sindicaliștilor care au un ascendent asupra ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, lui Tiberiu Tătaru i-a fost prelungit mandatul de manager al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Gorj. Asta o să fie știrea presei de mucava care-l periază, constant, pe Tătaru. Ce mai contează că acesta a tăiat banii de la reparațiile ambulanțelor și cei alocați pentru medicamente, pentru a zugrăvi sediul instituției. Totul pentru marea chermeză care e anunțată în vara acestui an, totul de fațadă, pentru a da bine în poze.

Sediul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj e un fel de talcioc, o boschetărie în care se comercializează boarfe second-hand și parfumuri ”dă firmă”. Vânzătoarele ambulante care ”a băgat marfă din Germania”, la toate punctele de lucru de pe strada Ioan Budai Deleanu din Tg-Jiu, sunt văzute aproape zilnic înșirându-și boarfele prin sediul Ambulanței. Cu atât mai grav este că acestea și-au deschis taraba chiar în incinta Dispeceratului 112 al instituției, locul din care se preiau apelurile de urgență.

Imaginați-vă că în situațiile de urgență, fiecare secundă contează. Imaginați-vă că atunci când e în joc viața cuiva, cei din instituția coordonată de Tătaru tocmai probează o țoală. Dar cine să conștientizeze asta?

Tătaru a tăiat, din bugetul SJA, banii pentru medicamente și sumele alocate pentru repararea ambulanțelor și i-a direcționat la un alt capitol bugetar pentru a fi folosiți la spoiala sediului. Adică pentru pregătirile care se fac pentru chermeza anunțată în această vară.

Cu toate astea, PSD Gorj și-a dat girul ca ministrul Sănătății să-i prelungească mandatul lui Tiberiu Tătaru la SJA Gorj. Susținerea lui Tătaru a venit și din partea liderului sindical din PSD, care l-a adus la Gorj, pentru a-și lua tainul, pe un alt sindicalist cu trecere la ministrul Rafila.

Claudiu Matei

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

95.000 de lei pentru Zilele Orașului Bumbești-Jiu, doar o sticlă de apă pentru copiii ajunși pe scenă

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Bumbești Jiu, una care se laudă cu excedent bugetar la fiecare final de an, a investit 95.000 de lei în Zilele Orașului, care au avut loc în weekend.

Banii s-au dus pe artiști, dar de umplutură pe scenă au urcat și copiii talentați ai orașului. Evident gratuit.. la finalul spectacolului copiii primind doar cate o sticlă de apă.

Nu la fel au stat lucrurile cu consilierii locali pentru care Constantin Bobaru a fost darnic, întinzând mesele.

O spune viitorul consilier local independent Georgian Urdescu care critica nepăsarea primarului și a aleșilor vizavi de copiii localității.

„Au trecut și zilele orașului Bumbești-Jiu. Elevii și copii localități Bumbești-Jiu după ce au cântat, au dansat, au recitat poezii nu au primit decât o sticlă de apă( și asta nu toți). Măcar bine că au primit mâncare și băutură consilierii locali, foști consilieri locali și personalitățile orașului și județului Gorj. Nu ne mai facem bine!Vai de soarta noastră. Dacă se dădea o prăjitură, o înghețată, 3 mici, o cutie de bomboane sau o friptură pentru fiecare copil care a prestat activități pentru a încânta cetățenii orașului Bumbești-Jiu nu mai rămâneau bani pentru lăutari”, spune alesul local care a obținut 515 voturi că și independent pe 9 iunie.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Ilie Petroi: „Simpatizanții PNL, fără limite! Au bătut în drumul mare o persoană care făcea campanie PSD”!

Postat acum

on

De către

Primarul de Aninoasa, Ilie Petroi, avertizează că simpatizații PNL din localitate ar fi în stare de orice: „de la rupt de afișe la bătaie”, făcând public un incident petrecut în localitate.

„Simpatizanții lui Marius Dimulescu fără limite! Au bătut în drumul mare o persoana care făcea campanie PSD. Să ne închipuim cum va arata Primăria cu astfel de oamenii!”, a transmis Ilie Petroi, cu fotografia de mai sus.

Cristian Mîndruț i-a răspuns primarului astfel: „Eu sunt Cristian Mîndruț, așadar când trimiți oameni să supravegheze comuna, nu-i pune neapărat să se uite în curțile oamenilor. Atât așteptai să te victimizezi puțin, Primarul suprem care ești dumneata!.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fostul primar a refuzat să spele geamurile la Școala Gimnaziala Dănești

Postat acum

on

De către

Fostul primar de Dănesti, Mădălin Paliță, a ignorat sentința instanței de judecată privind efectuarea celor 60 de zile de muncă în folosul comunității, la școala gimnazială din localitate. Printr-un tertip a cerut instanței, după ce Serviciul de Probațiune Gorj l-a dat în judecată, să efectueze zilele respective la distanță de Dănești, pentru a fi doar pontat și deloc pus la muncă.

Instanța a impus că acesta să facă zilele de muncă în folosul comunității la Direcția de Patrimoniu Târgu Jiu sau la Liceul nr.2 din municipiu. În paralel a făcut contestație în anulare, la instanță, cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, pentru care a fost deja condamnat cu suspendare.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!