Connect with us

ACTUALITATE

A treia zi fără seisme raportate în Gorj

Postat acum

on

S-a intrat în cea de-a treia zi fără seisme raportate la nivelul județului Gorj. Ultimul seism semnificativ s-a produs în data de 28 februarie, la ora 10,07, în zona Runcu, la o adâncime de 12,1 kilemetri și a avut o magnitudine de 2,8 grade pe scara Richter.
Institutul Național pentru Fizica Pământului raportează însă numai seismele cu magnitudinea peste 2 grade pe scara Richter. Gorjul a fost zguduit pe 13 și 14 februarie de două cutremure majore, de 5,2, respectiv 5,7 grade pe scara Richter. Au urmat peste o mie de replici. Peste 120 de imobile au fost afectate.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR