Connect with us

POLITICĂ

BEJ a înmânat mandatele celor 7 parlamentari de Gorj

Postat acum

on

Biroul Electoral Județean a înmânat astăzi mandatele parlamentarilor de Gorj. Luni va fi prima zi de lucru a noului Parlament iar cei cinci deputați și doi senatori de Gorj vom putea începe activitatea.

„Mai sunt pași de făcut până la stabilirea Guvernului, a miniștrilor, a componenței comisiilor parlamentare, dar important este că începem să funcționăm înainte de sărbători. Trebuie să începem munca pentru că multe dintre problemele cu care ne confruntăm nu suportă amânări. Este important ca soluțiile pe care le-am identificat în ultimele luni să fie concretizate în amendamente pentru legi existente sau în noi inițiative legislative. Sunt la fel de hotărât să mișcăm Gorjul și să facem pași concreți pentru dezvoltare. Invit toți parlamentarii de Gorj să facem echipă în interesul județului pentru că, în opinia mea, ar fi cazul să tragem toți în aceeași direcție”, a transmis senatorul liberal Ion Iordache.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Prezență redusă: 6 din 36 de membri la ședința BPJ-ului PNL Gorj!

Postat acum

on

De către

Ședința întrunită astăzi la sediul PNL Gorj de către gruparea Vâlceanu a dat chix. Nici măcar semnatarii solicitării de întrunire a BPJ-ului nu au venit la partid, ci doar șase persoane se află la partid pentru întrunirea unde trebuia să se discute despre data alegerilor interne.

Surse din PNL Gorj susțin că fostul lider, Dan Vâlceanu, încearcă să mute ședință în on-line tot pentru a crește numărul de participanți.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Mandatul pesedistului Giorgi în CS-ul CEO, în pericol din cauza unei întrebări

Postat acum

on

De către

Gabriel Giorgi, susținut de PSD pentru un mandat pe perioadă determinată în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, a răbufnit pe Facebook.

Acesta a dat de înțeles că mandatul său în CS nu va fi prelungit deoarece o pus o întrebare care a deranjat ministrul Energiei.

„Ce ți se poate întâmpla dacă îl întrebi pe președintele directoratului din CEO ce măsuri adoptă pentru stoparea furturilor din carieră?Răspuns: Ministrul Energiei nu-ți mai prelungește mandatul din Consiliul de Supravegere al CEO pentru… impertinență!”, a transmis Giorgi pe pagina sa de Facebook.

Social democratul a postat fotografii relevante cu furturile repetate din companie.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat

Postat acum

on

De către

Zvonul vehiculat în ultimă perioadă, că administratorul public al Primăriei Târgu Jiu a demisionat din funcție, s-a confirmat. Ramona Nodea, susținută de primarul Marcel Romanescu, și-a prezentat decizia în scris. A confirmat chiar primarul, la o emisiune tv. Marcel Romanescu a precizat că demisia are la bază motive personale și postul va fi vacant.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR