Connect with us

EVENIMENTE

Bătrână găsită moartă în casă. Pompierii au spart ușa

Postat acum

on

O femeie de 71 de ani, din Târgu Jiu, a fost găsită moartă în locuință. Descoperirea a fost făcută de pompieri, care au fost chemați de vecini, să spargă ușa, deoarece femeia nu mai răspunde de câteva zile și se temeau că i s-a întâmplat ceva rău. Din nefericire, temerile s-au adeverit. „Am fost solicitati sa intervenim pentru deblocarea usii unei case pe strada 8 Martie din municipiul Tg-Jiu.
Vecinii semnalau faptul ca proprietara nu raspunde si nu a mai fost vazuta de cateva zile. La fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu care a intervenit pentru de deblocare usii imobilului. Din pacate, in interior a fost gasita o persoana de sex feminin in varsta de 71 de ani, decedata”, au comunicat reprezentanții ISU Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Mașină răsturnată în șanț la Romanești

Postat acum

on

De către

Un autoturism marca Volkswagen s-a răsturnat, astăzi, pe plafon într-un șanț, pe raza localității Romanești, aparținând municipiului Târgu Jiu. IPJ Gorj anunță că evenimentul a fost o banală tamponare fără victime. La fața locului s-au adunat însă numeroși localnici, accidentul fiind unul spectaculos. Oamenii se mirau cum șoferul autoturismului ajuns în șanț a scăpat cu viață.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Dubiță în șanț, la Copăcioasa!

Postat acum

on

De către

O dubită a ajuns, astăzi, în afara părții carosabile. Mașină era grav avariată în partea din față, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Scoarța, la Copăcioasa. Accidentul nu a fost cu victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR