Connect with us

ACTUALITATE

Bătrân găsit pe stradă în pijamale. Polițiștii gorjeni îi caută familia

Postat acum

on

Polițiștii gorjeni caută familia unui bătrân,  găsit pe stradă în pijamale. Bărbatul este din Lupeni, județul Hunedoara, însă locuiește de mai mult timp pe raza municipiului Târgu Jiu.

În noaptea de 8 spre 9 decembrie, polițiști din Târgu Jiu au identificat, pe raza municipiului, pe Nicolescu Adrian de 66 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, fiind îmbrăcat în pijama de culoare albastră și papuci de cauciuc.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul locuiește efectiv pe raza municipiului Târgu Jiu de mai mult timp, iar din cauza stării de confuzie în care se află, nu a putut fi stabilit locul unde acesta domiciliază. Semnalmente:

  • înălţime aproximativ 1,70 m,
  • păr alb,
  • ochi căprui,
  • fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea familiei sau a aparținătorilor bărbatului sunt rugate să sesizeze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, la numerele de telefon 0253207883 / 0253207653.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

12.000 de voluntari din Gorj au ieșit la curățenie

Postat acum

on

De către

La nivelul județului Gorj a început, astăzi, acțiunea „Let’s Do It, Romania!”.

În stradă au ieșit 12.000 de voluntari, în toate zonele din județ, fiecare voluntar a primit saci și mănuși, iar la finalul acțiunii sacii au fost ridicați de operatorii de salubrizare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Târgu Jiul are bazin de înot acoperit! Investiția este gata

Postat acum

on

De către

Bazinul de înot, acoperit, al municipiului Târgu Jiu a fost finalizat, anunță Victor Banta, secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării.

Investiția, în valoare de cca. 2 milioane euro, a fost finanțată de MDLPA prin CNI SA și se alătură stadionului, terenurilor sportive și sălii polivalente, întregind astfel Complexul Sportiv al municipiului.Pe 27.09.2022 va începe recepția la terminarea lucrărilor în urma căreia moderna construcție va putea fi pusă în funcțiune.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni de 12,5 x 25 mp și este dotat cu: vestiare complet utilate, cele mai moderne echipamente și instalații de tratarea apei și climatizarea aerului, un mobilier adecvat și confortabil, grupuri sanitare echipate cu instalații de cea mai înaltă calitate, precum și cu un sistem de televiziune cu circuit închis.

Astfel, copiii și adulții, iubitori ai acestui sport, vor beneficia de un spațiu adecvat pentru practicarea înotului la cele mai înalte standarde de igienă și comfort.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Mandatele a trei supraveghetori CEO expiră

Postat acum

on

De către

Mandatele a trei supraveghetori ai Complexului Energetic Oltenia expiră în cinci zile. Cei trei sunt Gabriel Giorgi, Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu. Azi, acționarii companiei vor decide dacă prelungesc mandatele membrilor CS al CEO, ce pot fi prelungite cu încă două luni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR