Breaking News
Home / EVENIMENTE / Bătaie între candidații la Primăria Telești

Bătaie între candidații la Primăria Telești

Un candidat la Primăria Telești și-a reclamat contracandidatul, că l-a agresat. Incidentul s-a petrecut în plină stradă, chiar la poarta unui sătean. Romulus Bâldea (PSD) și Cristian Mischie (ADN) au fost protagoniștii scandalului.

„La data de 14.09.2020, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Telești, despre faptul că, în urma unui conflict spontan a fost lovit și amenințat de o persoană. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în seara zilei de 14.09.2020, în timp ce apelantul se afla la poarta unui localnic, pe raza satului Telești, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit și amenințat cu acte de violență de natură să-i provoace o stare de temere de către un bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate”, confirmă poliția.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *