Connect with us

EVENIMENTE

Bătaie în fața bisericii. Trei reținuți

Postat acum

on

Trei bărbați au ajuns la spital, după ce au agresat trei persoane, care munceau la igienizarea spațilui din fața unei biserici, în comuna Țânțăreni. „Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au reținut pentru 24 de ore, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani, din localitățile Țânțăreni și Brănești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Din cercetări, polițiștii au stabilit că cei trei bărbați, în timp ce se aflau în fața unei biserici din localitatea Țânțăreni, în urma unui conflict spontan, ar fi agresat fizic alți trei bărbați care efectuau activități de igienizare a spațiului, tulburând astfel ordinea și liniștea publică”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR