Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Bărbatul din Brătuia, reținut pentru omor! Valica, lovită, spontan, cu toporul în cap

Postat acum

on

La data de 27.10.2022, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în dimineața aceleiaşi zile, în jurul orelor 08:10, în curtea locuinței numitului P.R., din comuna Dănești, satul Brătuia, județul Gorj, se află cadavrul unei persoane de sex feminin identificată ca fiind numita C.V. din aceiași localitate, persoană care prezintă urme de violență în zona capului.

Din materialul probatoriu administrat până în prezent rezultă suspiciunea rezonabilă că, urmare a unui conflict spontan avut la locuința sa din satul Brătuia, comuna Dănești, județul Gorj, suspectul P.R. a lovit victima C.V. cu un corp dur în zona capului, producându-i astfel un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu fractură cominutivă de boltă și bază craniană, leziune care a condus la decesul acesteia.

Prin ordonanța din data de 27.10.2022, procurorul a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul P.R. pentru săvârşirea infracţiunii de omor, faptă prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal.

Suspectul P.R. a fost reţinut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 27.10.2022, ora 21:30. Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în cauză.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dana

    31 octombrie 2022 at 23:30

    Calotă Valica a fost ucisă cu bestialitate de Popa Doru . Ea este verișoara mea primară 😥😥😥 ( violată , bătută și ucisă )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fiul lui Traian Pătrășcoiu, la un pas să preia locul Doinei Isar la SGA Gorj

Postat acum

on

De către

Conducerea SGA Gorj a transmis referatul de numire în funcția, lăsată vacantă de către Doina Isar de inginer șef la Serviciul de Gospodărire a Apelor, pentru Șerban Pătrășcoiu. Acesta este fiul șefului de la Aparegio și lucrează de șapte ani la Inspecție în cadrul SGA Gorj, după ce anterior a prestat, pentru scurt timp, la Biroul Tehnic.

În prezent, Șerban Pătrășcoiu este inspector în cadrul Biroului Inspecția Apelor. Nu se laudă cu amenzi date singur ci, doar in echipa cu colegii de la Craiova, acesta fiind inginer cu specializare instalații fitosanitare. Promovarea lui Șerban Pătrășcoiu este vehiculată însă de mai mult timp, încă de când postul avea ocupant pe Doina Isar care însă abia recent a intrat la pensie. Postul va fi ocupat în interimat până la organizarea unui concurs.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

S-a aprobat protestul șoferilor de la Brănești! Au venit jandarmii

Postat acum

on

De către

Protestul cetățenilor din Brănești, care va avea loc duminică de la orele 12.00 pe drumul dintre Capu Dealului și Bibești, drum județean plin de gropi, a fost aprobat astăzi de către jandarmerie. De altfel, la Brănești au venit astăzi reprezentanții IJJ Gorj care au avizat acest protest cerut de cetățeni ai comunei dar neaprobat de autoritatea locală.

Cetățenii nemulțumiți, conducători auto, vor mărșălui duminică pe acest drum pentru a atrage atenția autorităților că drumul le aduce doar prejudicii în privința autoturismelor și că s-au săturat de promisiuni.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Bombă: INFP cere bani pentru a oferi informații despre cutremure! FOTO

Postat acum

on

Institutul Național pentru Fizica Pământului solicită plata unor taxe, în cazul în care se doresc informații detaliate despre cutremurele înregistrate în România. INFP este o instituție finanțată de stat și folosește stații seismice cumpărate cu bani de la buget. Informațiile provenite de la stațiile seismice sunt de interes public major și nu ar trebui să fie supuse taxării.

„Urșii de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului cer bani dacă vrei detalii despre cutremurele înregistrate cu aparatura cumpărată din bugetul de stat, mai mult cer bani și pentru „manopera” de citire a datelor, citire făcută de un angajat plătit din, ați ghicit, bugetul de stat.
De ce fac asta?
Simplu, să nu ii streseze nimeni.
PS: Stațiile amplasate în Gorj, acum o lună, nu apar în listă!”, conform unei postări de pe contul lui Cristi Tudor, gorjean din Lelești, care a dorit informații suplimentare despre seismele din Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR