Connect with us

ULTIMA ORĂ

BĂRBAT DIN NOVACI, REȚINUT PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENŢE, AMENINŢARE ŞI TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE

Postat acum

on

În urma continuării cercetărilor efectuate ca urmare a conflictului din seara zilei de 20 iunie a.c., de pe terasa unei unităţi comerciale din oraşul Novaci, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci, au stabilit că în timp ce un bărbat, de 35 de ani, din localitate, se afla la o masă cu alți localnici, unde au consumat băuturi alcoolice, între aceștia a izbucnit un conflict, pe fondul unei datorii.

Discuţiile în contradictoriu au continuat, acestea degenerând în insulte, iar bărbatul de 35 de ani și un altul, de 64 de ani și-au adresat reciproc acuze, iar primul l-ar fi amenințat pe cel de-al doilea că îi va da foc la locuință, în noaptea respectivă.

În continuare, bărbatul de 35 de ani a luat mai multe sticle de pe masă, pe care le-a aruncat în direcția bărbatului de 64 de ani, provocându-i leziuni.

Din cauza scandalului iscat de bărbatul de 35 de ani, toate persoanele prezente în local au ieșit afară, în drumul public, iar în aglomeraţia creată, conflictul între cei doi a continuat, conflict în care au intervenit şi un alt bărbat, de 38 de ani, pentru a-i lua apărarea celui de 64 de ani, însă a fost lovit de un alt localnic, de 29 de ani.

În același context, bărbatul de 35 de ani a luat o ţeavă metalică, cu care l-a lovit pe cel de 64 de ani, în zona piciorului drept, iar apoi, cu aceeaşi ţeavă l-a lovit şi pe bărbatul de 38 de ani, în zona capului.

Conflictul a continuat într-un magazin din localitate, unde tânărul de 29 de ani a filmat cu telefonul mobil, în timp ce bărbatul de 64 de ani îi adresa ameninţări celui de 35 de ani, se apropia de acesta şi îl lovea cu pumnul în partea stângă a gâtului, fiind despărţiţi de cei prezenţi şi scoşi în exterior, unde conflictul s-a încheiat prin intervenţia poliţiștilor sosiți la fața locului.

Prin ordonanța organelor de cercetare penală din cadrul Poliției Orașului Novaci s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul de 35 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar față de bărbatul 64 de ani și tânărul de 29 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În continuarea cercetărilor, bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca la data de 24 iunie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci cu propunerea de arestare preventivă.

Întrucât, din probatoriul administrat, s-a constatat că în cele două localuri nu au fost respectate măsurile privind prevenirea răspândirii COVID 19, administratorii au fost sancționați cu amendă de 2.000 lei fiecare, conform prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Florin Cârciumaru, scos din arest și cercetat sub control judiciar

Postat acum

on

De către

Fostul primar din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, va fi cercetat sub control judiciar. Reținut ieri după amiază, sub acuzația de mărturie mincinoasă, în dosarul spălării cu jet de apă sub presiune a operelor lui Constantin Brancusi, edilul va ieși din arest, în jurul orei 16:00.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

A găsit o sumă de bani și a dus-o la poliție. Ce i-a transmis păgubitului

Postat acum

on

De către

Gest apreciabil, al unui tânăr din municipiul Motru. A găsit bani în parcarea unui hipermarket, i-a dus la poliție și a anunțat pe rețeaua de socializare, ca păgubitul să știe unde să-i caute. „În seara de 28.11, în parcarea complexului Ghiocela, am găsit o sumă de bani. Cari i-a pierdut îi găsește la postul de poliție Motru”, a anunțat gorjeanul, care acum este apreciat de localnici și nu numai, zeci de mesaje fiind postate pe rețeaua de socializare.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Florin Cârciumaru reținut pentru mărturie mincinoasă!

Postat acum

on

De către

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reținerea pentru 24 ore a lui Florin Cârciumaru, fost primar al municipiului și fost președinte al PSD Gorj, pentru mărturie mincinoasă. Acesta este urmărit penal în dosarul privind spălarea cu jet de apă sub presiune a Porții Sărutului. Dosarul se află în cercetare la procurorul Lavinia Ilie, de scurt timp, după ce mulți ani a stat la procurorul Onescu care a clasat de mai multe ori cauza iar instanța a readus-o la Parchet.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR