Connect with us

ULTIMA ORĂ

BĂRBAT DIN NOVACI, REȚINUT PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENŢE, AMENINŢARE ŞI TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE

Postat acum

on

În urma continuării cercetărilor efectuate ca urmare a conflictului din seara zilei de 20 iunie a.c., de pe terasa unei unităţi comerciale din oraşul Novaci, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci, au stabilit că în timp ce un bărbat, de 35 de ani, din localitate, se afla la o masă cu alți localnici, unde au consumat băuturi alcoolice, între aceștia a izbucnit un conflict, pe fondul unei datorii.

Discuţiile în contradictoriu au continuat, acestea degenerând în insulte, iar bărbatul de 35 de ani și un altul, de 64 de ani și-au adresat reciproc acuze, iar primul l-ar fi amenințat pe cel de-al doilea că îi va da foc la locuință, în noaptea respectivă.

În continuare, bărbatul de 35 de ani a luat mai multe sticle de pe masă, pe care le-a aruncat în direcția bărbatului de 64 de ani, provocându-i leziuni.

Din cauza scandalului iscat de bărbatul de 35 de ani, toate persoanele prezente în local au ieșit afară, în drumul public, iar în aglomeraţia creată, conflictul între cei doi a continuat, conflict în care au intervenit şi un alt bărbat, de 38 de ani, pentru a-i lua apărarea celui de 64 de ani, însă a fost lovit de un alt localnic, de 29 de ani.

În același context, bărbatul de 35 de ani a luat o ţeavă metalică, cu care l-a lovit pe cel de 64 de ani, în zona piciorului drept, iar apoi, cu aceeaşi ţeavă l-a lovit şi pe bărbatul de 38 de ani, în zona capului.

Conflictul a continuat într-un magazin din localitate, unde tânărul de 29 de ani a filmat cu telefonul mobil, în timp ce bărbatul de 64 de ani îi adresa ameninţări celui de 35 de ani, se apropia de acesta şi îl lovea cu pumnul în partea stângă a gâtului, fiind despărţiţi de cei prezenţi şi scoşi în exterior, unde conflictul s-a încheiat prin intervenţia poliţiștilor sosiți la fața locului.

Prin ordonanța organelor de cercetare penală din cadrul Poliției Orașului Novaci s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul de 35 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar față de bărbatul 64 de ani și tânărul de 29 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În continuarea cercetărilor, bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca la data de 24 iunie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci cu propunerea de arestare preventivă.

Întrucât, din probatoriul administrat, s-a constatat că în cele două localuri nu au fost respectate măsurile privind prevenirea răspândirii COVID 19, administratorii au fost sancționați cu amendă de 2.000 lei fiecare, conform prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Video: S-a aprins iluminatul festiv la Târgu Jiu! Mii de persoane, în centrul orașului

Postat acum

on

De către

Autoritatea municipală a aprins la ora 18.00 iluminatul festiv din Târgu Jiu.

Numeroase persoane sunt in Piața Prefecturii și se bucură de atmosferă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Trenurile au primit nume istorice, de 1 Decembrie

Postat acum

on

De către

Trenurile de călători au primit nume istorice, de 1 Decembrie. Reprezentanții CFR au anunțat că, pe fiecare rută, va circula câte un tren, cu numele unei personalități marcante. Prin Târgu Jiu, de exemplu, circulă trenul „Regele Ferdinand I Întregitorul”. Alte nume alese pentru trenurile de călători sunt „Samoilă Mârza”, „Iuliu Maniu” sau „Vasile Goldiș”. ”La aniversarea Zilei Naționale, să ne amintim că fiecare dintre noi contribuie la povestea acestei țări. Fie ca respectul, bunul simț și unitatea să ne călăuzească pe drumul spre progres! La mulți ani, România”, este mesajul reprezentanților Căilor Ferate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!